Retete de craciun
Pentru aluat amesteci toate ingrediente pana se formeaza o compozitie omogena, care se intinde cu sucitorul intr-o foaie subtire. Nu uita ca, atunci c
Pentru ca sa aiba carnea frageda, se spune ca inainte de a fi taiat, este bine ca curcanul sa fie imbatat cu rom. De asemenea este bine sa nu fie prep
Untul se bate spuma cu mixerul, se adauga treptat zaharul si ouale, apoi faina amestecata cu praful de copt. Daca se doreste ca checul sa fie marmorat
Cum suntem in sezonul in care se gasesc frunze proaspete, aceste sarmale vor avea mai multa savoare. Acestea se spala si se inmoaie pe rand in apa car
Amestecati oul cu otetul si marmelada. Puneti laolalta ingredientele uscate si amestecati-le in crema. Raciti pentru 3 ore. Dati aluatul pe o suprafat
Se pune faina intr-un vas, se adauga drojdia dizolvata in in lapta caldut, Se bat albusurile separat, se freaca galbenusurile cu zahar si se pune in m
Se pune la fiert piciorul de porc in apa rece. Se poate adauga pe langa ciolan si urechi , sorici. Lasam sa fiarba la foc mic,se aduna spuma din cand
Albusurile se bat spuma. Galbenusurile se freaca, impreuna cu zaharul, sarea si coaja de lamaie. Combinam totul, impreuna cu faina, nucile si esenta d
Se bat spuma cele 7 albuse. Apoi se adauga zaharul tos in ploaie si se bate pana se face ca o bezea. Se adauga nuca macinata si mirodeniile. Se unge o
Galbenusurile de la cele 3 oua si cu jumatate din cantitatea de zahar se freaca bine. Topim restul de zahar. Dupa ce s-a caramelizat il diluam cu un p
Blatul se intinde putin mai mare decat formatul A4, iar peste el se intinde crema. Se ruleaza si se lasa la frigider cateva ore. Se serveste rece, tai
Se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat spuma. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, apoi treptat se adauga cate o lingurita de albus batu
Intr-un castron se bat albusurile impreuna cu aproximativ 30% din cantitatea de zahar pana se fac spuma tare. Se toarna peste restul de zahar, si se a
Se bat albusurile spuma, se bate frisca (daca este cazul), se freaca galbenusurile cu zaharul, pina cind se topeste zaharul. Se amesteca totul impreun
Ingrediente -300 g carne de porc - 200 g carne de vita (sau 500 g carne de porc) - 100 g orez - 150 g untura sau ulei - 200 g ceapa - 50 g bulion - 30
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Retete de craciun
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii Jalapeno
Cunoscuti in varianta lor uscata si sub denumirea de ardei iuti chipotle, ardeii Jalapeno sunt origi...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita