Retete de paste
Intr-un castronel, amestecati laptele cu colorantul alimentar. Adaugati fulgii de cocos si amestecati bine pana se coloreaza uniform. Lasati deoparte.
Taiati pulpa de miel in bucati de aprox 2 cm si puneti-le intr-un castron. Adaugati toate condimentele si o lingura de ulei si amestecati bine. Acoper
De pe masa de Paste nu trebuie sa lipseasca sub nici o forma cozonacul. Cea mai des pregatita este reteta cu nuci, cat mai multe nuci. Exista, insa, s
Intr-un castron, amestecati cam o treime din faina cu zahar, drojdie si sare. Adaugati lapte si unt. Bateti cu mixerul pana cand devine un aluat fin.
Amestecati bine untul de migdale cu zaharul pudra. Folositi acest amestec pentru a face prajituri in forma de ou, modeland intre palme. Asezati-le pe
Incingeti uleiul intr-o oala cu capac sau intr-un cuptor olandez, daca aveti. Rumeniti uniform bucatile de carne de miel. Luati carnea cu o paleta si
Spalati si tocati frunzele de menta. Puneti toate ingredientele intr-un castron. Amestecati bine si lasati 30 de minute sa se intrepatrunda aromele. T
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Legati pulpa cu sfoara alimentara si faceti in jur de 20 de crestaturi suficient de adanci in carne, apoi
Intrebarea cea mai des intalnita in aceasta perioada este: Ce gatesti bun de Paste? In general, se aleg retetele arhicunoscute: oua rosii, oua umplute
Se spala organele bine in cateva ape, pana ramane apa curata. Se pun in apa cu otet si sare timp de 30 minute pentru a iesi eventualele mirosuri. Se f
8 galbenusuri se freaca spuma cu 8 linguri de zahar pudra. Se adauga 5 linguri de cacao, 700 g smantana si la urma mirodeniile. Inainte de a se da la
Intr-o cratita se incinge putin ulei si se introduc bucatile de carne. Carnea se rumeneste pe toate partile, dupa care se scoate si se pune deoparte,
Cuptorul se incalzeste la 180ºC. Branza de vaci se cauta sa fie mai vascoasa si bine scursa. Galbenusurile se separa de albusuri. Intr-un castron se p
Morcovii se curata de coaja, se spala, se scurg bine si se taie pe lungime si latime rezultand 8 lamele potrivit de groase. Ardeii se curata, se spala
Carnea se parleste la flacara, se spala bine cu apa rece, se scurge si se dezoseaza, taind-o in cuburi. Se pune intr-un vas uleiul si se incinge. Buca
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Retete de paste
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline