Retete de paste
Pentru a pregati crema frecam putin untul cu zaharul si apoi punem celelalte ingrediente. intai facem maiaua, pe care o lasam la crescut intr-un loc c
Alege ceapa si usturoi tanar, pentru a fi fragede si a se patrunde bine. ii faci colacei sau se ii tai in bucati, ii fierbi si ii adaugi peste carnea
Amestea toate ingredientele pentru aluat, framanta-le pana se formeaza un aluat tare. Lasa-l putin sa se odihneasca. intinde-l cu grija in tava de pas
Mai intai curata ceapa verde si tai-o bucati mici. Da carnea de miel prin masina de tocat sau foloseste robotul. Pune carnea impreuna cu ceapa tocata
Speli foarte bine maruntaiele de miel si prapurele. Pe acesta din urma il lasi in apa rece timp de 30-40 de minute. Cureti si speli verdeata si o toci
Untul se bate spuma cu mixerul, se adauga treptat zaharul si ouale, apoi faina amestecata cu praful de copt. Daca se doreste ca checul sa fie marmorat
Cum suntem in sezonul in care se gasesc frunze proaspete, aceste sarmale vor avea mai multa savoare. Acestea se spala si se inmoaie pe rand in apa car
Se pune faina intr-un vas, se adauga drojdia dizolvata in in lapta caldut, Se bat albusurile separat, se freaca galbenusurile cu zahar si se pune in m
Se bat spuma cele 7 albuse. Apoi se adauga zaharul tos in ploaie si se bate pana se face ca o bezea. Se adauga nuca macinata si mirodeniile. Se unge o
Blatul se intinde putin mai mare decat formatul A4, iar peste el se intinde crema. Se ruleaza si se lasa la frigider cateva ore. Se serveste rece, tai
Intr-un castron se bat albusurile impreuna cu aproximativ 30% din cantitatea de zahar pana se fac spuma tare. Se toarna peste restul de zahar, si se a
Ingrediente -300 g carne de porc - 200 g carne de vita (sau 500 g carne de porc) - 100 g orez - 150 g untura sau ulei - 200 g ceapa - 50 g bulion - 30
Tai cubulete toate legumele si pieptul de pui dupa ce acestea au fost bine fierte. Se pun intr-un bol si se amesteca bine cu maioneza. Maioneza se pre
albenusurile se freaca cu zaharul, apoi adaugindu-se pe rand sarea, aromele si branza. Se amesteca pana se obtine o textura cremoasa. Separat se face
Maruntaiele se fierb bine. Apoi se taie in bucati marunte, sau pentru un aspect mai fin se dau prin masina de tocat. Se taie patrunjelul in bucati mic
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 4 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Retete de paste
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun