Retete infricosatoare
Ceapa se toaca marunt, se pune peste carnea tocata, se adauga painea inmuiata in apa si stoarsa bine, ouale, patrunjelul tocat marunt, condimentele si
Se curata cartoful si se pune la fiert. Dupa ce a fiert se zdrobeste cu furculita. Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in putin ulei. Se ame
Bostanul se lasa la copt in cuptor pana se inmoaie. Dupa ce s-a copt, se scoate miezul si se aleg semintele. Floarea de conopida si broccoli se fierb
Se taie bostanul si se pastreaza capacul. Se curate de seminte. Cepele si morcovul se taie marunt si se pun la calit cu sare si piper. Se adauga pe ra
Intr-un bol spargem ouale, punem praful de sare si mixam bine, cand ouale s-au facut spuma, adaugam zaharul cate putin mixand pana il terminam. Trebui
Se amesteca toate ingredientele in afara de mandorle si marmelada pana obtinem un aluat fin si elastic. Acest aluat il impartim in circa 20 de bilute
300-400 g de dovleac se rade mic si se pune la calit cu o lingura de unt, pana cand se inmoaie, apoi se paseaza cu blenderul pana se obtine o cana cu
Alegi un dovleac din gradina, il speli, tai o felie din el, sa poti scoate samburii, apoi il umpli cu zaharul si scortisoara, iar in citeva locuri inf
Pentru blat, bati albusurile cu zaharul si un praf de sare pana compozitia devine tare ca la bezele. Adaugi peste albusuri galbenusurile batute trepta
Se mixeaza bine ingredientele pentru blat, adaugand ultima data faina amestecata cu praful de copt si cacaoa pudra. Apoi se toarna intr-un vas de sufl
Se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma si se aduga zaharul treptat. Galbenusurile se amesteca cu un pic se sare, apoi se incorporeaza ul
Se amesteca faina, zaharul si praful de copt intr-un vas mai mare. Separat se bate oul, dupa care se adauga laptele, untul si mierea si se incorporeaz
Carnea tocata se amesteca cu o ceapa taiata marunt, cu un ou si cu usturoiul zdrobit. Adaugam delikatul si piperul. Ungem o tava cu ulei si o tapetam
Intr-un bol mic se pune fasolea dupa ce a fost fiarta si se aseaza in forma circulara, lasand in mijloc loc pentru garnitura. Ceapa, rosiile si morcov
Se separa albusul de galbenus. Batem albusurile bine cu zaharul. Dupa ce s-au batut spuma, adaugam treptat galbenusurile, uleiul si laptele. Faina o a
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Retete infricosatoare
Faceti o comanda - meniu complet - la un bun furnizor de feluri gata preparate, daca nu aveti timp de gatit.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata