Retete traditionale romanesti
Mod de preparare cotlet: Cotletul se frige pe gratar timp de 20 de minute. Mod de preparare sos: Se calesc ceapa si ciupercile in ulei. Se adauga sman
Se opareste malaiul cu laptele fiert in clocot si se amesteca pana ce malaiul absoarbe tot laptele si apoi se lasa la racit. Se desface drojdia in pu
Cartofii, morcovii, radacina de patrunjel si telina se curata, se spala si se fierb, intregi, in apa clocotita cu sare. Cand sunt gata, se scot, se la
Se pregateste o mamaliga tare din malai. Se taie ceapa rosie solzisori. Se calesc doua-trei cepe taiate, in putin ulei, cu multa grija pentru a nu le
Prunele se spala si se pun putin timp la inmuiat. Se scot, se scurg intr-o sita, iar apa in care au stat la inmuiat, nu se arunca. Ceapa se taie marun
Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert cu un praf de sare pentru 30 de minute. Ii scurgem si ii lasam sa se raceasca. Tocam kaizerul
Se taie bostanul si se pastreaza capacul. Se curate de seminte. Cepele si morcovul se taie marunt si se pun la calit cu sare si piper. Se adauga pe ra
Spalam carnea si organele, le taiem in cuburi si le inabusim in ulei, impreuna cu boiaua. Adaugam apoi 100ml apa. Curatam ardeii, ii taiem in fasii, i
Iau presa de usturoi Decorix.ro si pasez o capatana de usturoi, apoi o pun intr-un castronel. Pun un pic ulei de masline si sare si frec pana se face
Framantam un aluat simplu din faina, apa, sare si putin otet. Il lasam sa se odihneasca si ne ocupam de compozitie. Radem branza telemea si amestecam
Se curata cartofii si se pune la fiert, in acelasi timp se pun si cele 6 oua la fiert pana sunt tari. Cepele se taie de a lungul, dupa ce ouale s-au f
Prea multa lume asociaza inca masa traditionala de Paste cu universul rural, uitand insa ca si civilizatia orasului este la fel de indreptatita sa ne
Cel putin pentru romani, daca nu pentru intreaga lume crestina, a existat intotdeauna o legatura stransa intre sarbatoarea Invierii Domnului si bucate
Facem o mamaliguta moale, intr-un vas mai inalt. Intr-un alt vas (tip cratita), uns pe fund si pe pereti cu unt, asezam mamaliguta in patru straturi e
Dupa ce sunt curatate, legumele se spala si se pun intregi la fiert impreuna cu pieptul de pui pentru aproximativ 20min (pana cand puiul este fiert, i
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Boabe de salcam australian
Un adevarat dar al naturii de pe continentul australian, boabele salcamului australian sunt unul din...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata