193135987363285

Retete traditionale

Home» Retete traditionale
Retete traditionale - Snitele de cas cu garnitura de cartofi prajiti
- Se pot prepara mai intai cartofii prajiti deoarece snitelele de cas se gatesc foarte repede; - Intr-o tigaie neaderenta se incinge uleiul; - Se preg
Retete traditionale - Langosi slovaci
- Se dizolva drojdia si zaharul in putin lapte cald si se lasa asa cam 5 minute pana ce drojdia incepe sa fermenteze; - Se amesteca cu faina si sarea
Retete traditionale - Salata de linte verde
Punem lintea la fiert intr-o oala cu apa. O cana cu linte are nevoie de o cana si jumatate de apa in care sa fiarba. Lasam lintea la fiert in jur de 3
Retete traditionale - Babovka
- Se separa galbenusurile din cele 5 oua. Albusurile se pastreaza separat pentru mai tarziu; - Se incinge cuptorul la 175 grade; - Se amesteca galbenu
Retete traditionale - Bors de sfecla rosie
Punem la fiert 4l de apa cu putina sare. Cand da in clocot, adaugam ceapa taiata marunt, prazul rondele si uleiul. Adaugam radacinoasele, cu exceptia
Retete traditionale - Sardine cu ardei gras la cuptor
- Se incalzeste cuptorul la 175 de grade; - Se curata sardinele, se spala bine si se lasa cu burta despicata larg, in forma de fluture; - Se plaseaza
Retete traditionale - Cordon bleu cu vinete
Spalam vanata si o taiem felii subtiri, in numar cu sot. Presaram cu sare feliile de vanata si le lasam 10-15 minute la scurs, dupa care le presam uso
Retete traditionale - Miel cu varza la cuptor (Farikal)
- Se spala si se feliaza varza nu prea subtire ca sa poata fi plasata in tava la cuptor; - Se incalzeste cuptorul la 160 de grade si se pregateste o t
Retete traditionale - Paine de Craciun norvegiana
- Se dizolva drojdia cu putin zahar in apa calda; - Se infierbanta laptele, se adauga apoi untul, se amesteca si se lasa pana ce ajunge caldut; - Se a
Retete traditionale - Garnitura de varza rosie (Redkal)
- Se pun toate ingredientele intr-o tigaie mai larga si inalta cu apa cat sa cuprinda bine varza si se trage un prim clocot; - Se reduce focul la mic,
Retete traditionale - Supa de capsuni
- Se spala bine capsunile se taie in doua si se pun la fiert in apa cu amestecul de cuisoare si scortisoara; - Intre timp se amesteca faina si smantan
Retete traditionale - Creveti cu branza parmezan
- Se alege o tigaie larga si se pune la topit untul in uleiul de masline; - Se adauga usturoiul tocat si se rumeneste aproximativ 1 minut; - Se adauga
Retete traditionale - Crema de orez
- Se gateste la foc mic mai intai orezul in lapte cu lingurita de sare pana ce orezul este moale si compozitia se ingroasa. Dureaza de regula cam 1h 3
Retete traditionale - Aripioare de pui la cuptor
- Se curata si se spala foarte bine aripioarele de pui, apoi se ung usor cu ou batut, se tavalesc prin faina si se prajesc intr-o tigaie mai larga pan
Retete traditionale - Ambrozie braziliana
- Se pune laptele intr-o oala nu prea mare si se aduce la clocot, la temperatura medie; - Se da oala deoparte, se adauga zaharul si galbenusurile de o



Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Faceti o comanda - meniu complet - la un bun furnizor de feluri gata preparate, daca nu aveti timp de gatit.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Chana dal
Dal este un fel de mancare specific Indiei si zonelor invecinate, care se realizeaza din legume boab...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Curcan. O pasare mare, a carei carne, cand este mancata la anumite sarbatori religioase, are proprietatea caracteristica de a atesta pietatea si recunostinta. Intamplator, este o mancare destul de buna"
Ambrose Bierce
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro