Rozmarin
Puneti iepurele intr-o tigaie si rumeniti-l putin fara pic de ulei. Intr-o tigaie adanca, puneti ulei de masline, usturoi, rozmarin si salvie din bels
Se taie pieptul de pui in doua bucati si se elimina oasele si pielita. Fiecare bucata de piept se bate pana se subtiaza si se umple cu branza topita,
Este important ca puiul sa aiba piele, dar trebuie dezosat inainte de a-l gati. Puteti face acest pas acasa, sau apelati la macelar, daca de la el cum
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie adanca la foc mediu. Adaugati ceapa feliata si amestecati pana s
Curatati cateii de usturoi si retezati-le partea de jos. Puneti-i in folie de aluminiu, nu prea strans si dati la cuptor o ora la 200 grade Celsius, p
Intr-o craticioara, inabusiti toate condimentele in ulei 5 minute. Asezati branza de capra pe un platou si turnati deasupra uleiul aromat. Serviti cu
Mod de preparare cotlet: Cotletul se frige pe gratar timp de 20 de minute. Mod de preparare sos: Se calesc ceapa si ciupercile in ulei. Se adauga sman
Pentru rosiile la cuptor: Puneti rosiile taiate in 4 intr-o tava de copt. Stropiti cu ulei de masline si asezonati cu sare si cimbru proaspat. Coaceti
Turnati uleiul de masline intr-o oala si incalziti-l usor pana ajunge la 65 grade Celsius. Taiati cateii de usturoi in 2 sau 4, cat sa incapa pe gura
Se face o marinata din vin rosu, condimente si ulei, in felul urmator: Se pune o ceasca si jumatate de vin intr-un bol. Se adauga 2 lingurite de ulei
Ciolanul de porc se pune la marinat in condimente amestecate cu vin şi/sau apa şi putin ulei. Se lasa la rece, timp de 24 ore. Se introduce la cuptor,
Incalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Taiati capacul dovleacului si scoateti semintele. Scobiti pulpa cu ajutorul unei linguri (nu subtiati foarte
Turnati apa intr-o oala si aduceti-o la fierbere la foc mare. Pana incepe sa fiarba apa, taiati lamaile in doua si stoarceti-le bine. Puneti zeama de
Muschiuletul de vitel se taie in 4 bucati egale, se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei si se prajeste pe ambele parti. Se opreste focul si se adauga u
Preincalziti cuptorul la 165 grade Celsius. Inr-un castronel, amestecati rozmarinul, usturoiul, sarea si piperul. Tamponati carnea cu prosoape de hart
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Rozmarin
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul