Rozmarin
Tamponati cotletele cu prosoape de hartie. Amestecati sarea grunjoasa cu cimbru, rozmarin si piperul negru si presarati pe cotlete, pe ambele parti. I
Topiti untul intr-o tigaie adanca si sotati feliile de bacon, ceapa si ciupercutele. Lasati pe foc pana se inmoaie toate ingredientele si devin aromat
Preincalziti cuptorul la 165 grade Celsius. Faceti 20 de incizii in pulpa de miel, la distante cat de cat egale, fara a taia plasa de sfoara. Indesati
Preincalziti cuptorul la 200 grade. Asezati feliile de bagheta pe o foaie de copt in tava si ungeti-le pe ambele parti cu ulei de masline. Coaceti pan
Uleiul se pune la incins intr-o tigaie. Se adauga muschiul de vita si se gateste pe toate partile timp de 10 minute. Dupa acest interval de timp se ad
Aduceti zeama de lamaie, zaharul si rozmarinul la fierbere intr-o craticioara mica. Amestecati pana se dizolva zaharul, apoi micsorati flacara si mai
O mirodenie pusa gresit in mancare ii poate schimba gustul foarte mult. De ce sa-ti compromiti preparatele, cand poti gati ca la carte? Uite cateva in
Amestecati toate ingredientele pentru marinata si tineti fazanul la marinat peste noapte. Scoateti de la marinat si uscati bine. Intre timp, lasati la
Marinati carnea de iepure in otet si foi de dafin peste noapte, la frigider. Scoateti bucatile de carne de la marinat (pastrati foile de dafin), scurg
Din nici o mancare nu trebuie sa lipseasca ierburile aromatice. In ciuda anumitor ingrediente pe care le folosesti, daca nu pui si niste ierburi aroma
Intr-o tigaie, topiti untul si 1 lingura de ulei, adaugati ceapa si usturoiul si caliti usor 2-3 minute, dupa care adaugati orezul. Adaugati frunzele
Pentru ca urzicile sa nu piste, lasati-le 2-3 minute la fiert in apa cu sare. Scurgeti-le bine si indepartati coditele rigide cu foarfeca. Tocati-le m
Amestecati drojdia cu jumatate din cantitatea de faina si 475 ml apa. Lasati sa se odihneasca 15 minute. Adaugati si faina ramasa, impreuna cu 2 lingu
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Pregatiti 4 vase de cuptor, fiecare cu capacitatea de aprox. 350 ml si puneti-le pe o foaie de copt. Intr-
Amestecati ingredientele uscate pentru aluat (faina, sarea si drojdia). Adaugati uleiul si apoi apa calduta, putin cate putin. Framantati aluatul si a
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Rozmarin
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita