Sfaturi pentru gatit
Nu cred ca exista magazin de electrocasnice care sa-ti permita sa testezi cuptorul aragazului inainte de a-l cumpara. Sigur trebuie sa o fi auzit pe m
Stiai ca-ti poti folosi condimentele obisnuite in mai multe combinatii decat ti-ai putea imagina? Asigura-te ca ai intotdeauna in bucatarie urmatoarel
Aceste sfaturi nu numai ca te vor transforma intr-un bucatar mai atent si mai bland, dar vor aduce si imbunatatiri esentiale in dieta ta: 1. Gateste e
Studiile sugereaza ca un consum moderat de bere poate ajuta impotriva bolilor. Iata cum poti folosi berea si in mancaruri, nu doar alaturi de acestea.
Atunci cand pietele si supermarketurile sunt pline de busuioc proaspat, foloseste-l la maximum cu aceste idei creative. 1. Pentru deserturi a) In sala
Cu totii stim ca uleiul de masline este un ingredient indispensabil, bun pentru sanatate. Dar, chiar daca el se gaseste in majoritatea bucatariilor, e
Supa consomme este foarte concentrata, poate avea diverse arome si este gatita in mai multe feluri. Pentru 4 portii de supa consomme ai nevoie de: 1 l
Nu sunt multi pasi de urmat cand vrei sa faci pizza la tigaie. Trebuie doar sa pregatesti aluatul, apoi sa-l lasi sa creasca (ideal ar fi 24 de ore),
Un cheesecake trebuie sa fie intotdeauna excelent, niciodata dezamagitor. Iata intreg procesul, impartit in pasi simpli, pentru cheesecake-ul perfect.
Daca toate masuratorile si amestecurile de care ai nevoie atunci cand faci o prajitura nu-ti sunt deloc pe plac, continua sa citesti. Cu aceste 8 secr
Cel mai la indemana este sa pui baconul in tigaia incinsa, iar dupa cateva minute sa-l intorci pe partea cealalta. Intr-adevar, este usor, dar exista
Mancarurile cu paste pot fi minunate: usoare, foarte aromate, dar si dense sau lipite – un dezastru. Iti poti imbunatati reteta de paste, fie ca e vor
Este o sarcina de baza in bucatarie, dar care inca poate fi luata prea putin in serios. Nu este imposibil sa obtii un orez perfect, ai nevoie doar de
Daca stii ce gresesti in bucatarie, automat iti poti imbunatati atat tehnica, cat si preparatul final. Iata cele mai frecvente greseli: 1. Nu gusti ma
Stii, cu siguranta, ca atunci cand faci o placinta de la zero, ramai mai mereu cu niste aluat in plus. Nu-l arunca! Iata cateva metode distractive si
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Sfaturi pentru gatit

Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun