Sirop
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Ungeti forma de copt cu unt si presarati zahar brun pe peretii formei. Curatati bananele, taiati-le rondel
Tapetati o tava de 20 x 30 cm cu hartie de copt. Opariti sfecla rosie pana se inmoaie. Cu ajutorul unor manusi de cauciuc, curatati-o de coaja (va alu
Clatitele sunt delicioase si usor de facut. Totusi, exista cateva greseli cruciale pe care multi oameni le fac, fara sa-si dea seama. Iata care sunt a
Puneti apa cu zaharul intr-o craticioara si incalziti la foc mediu pana se dizolva zaharul. Luati de pe foc si adaugati zeama si coaja de lamaie, ames
Turnati intr-un pahar shot sirop de capsuni (1/3 din inaltime). Apoi, turnati cu grija un strat de lichior de banane (inca 1/3 din inaltime). Pentru u
Intr-o craticioara, aduceti apa cu zaharul la fierbere si amestecati pana se dizolva complet zaharul. Adaugati condimentele in vas si acoperiti. Lasat
Intr-o craticioara, aduceti la fierbere 240 ml de apa cu zaharul, 2 prune si ghimbirul si mai lasati pe foc 3 minute dupa ce incepe sa fiarba. Lasati
Pentru sirop: Puneti apa cu zaharul intr-o craticioara. Incalziti pana se dizolva zaharul, dupa care luati de pe foc si lasati sa se raceasca. Pentru
Se separa albusurile de galbenusuri. Se amesteca galbenusurile cu zaharul tos, untul topit, faina, sarea si laptele pana ce se obtine o pasta omogena.
Incalziti apa cu zaharul la foc mediu, pe baie de aburi. Cu grija, reduceti siropul pana incepe sa se rumeneasca, rotind usor vasul pentru a uniformiz
Incalziti apa cu zahar la foc mic spre mediu, amestecand pana se dizolva zaharul. Luati de pe foc si adaugati menta si coaja de lime. Lasati siropul d
Intr-o craticioara, incalziti smantana amestecata cu siropul de menta, fara a aduce la fierbere. Puteti adauga si zahar, dar e suficient de dulce si f
Pasati in blender ingredientele pentru blat pana se leaga compozitia. Daca trebuie sa fie mai lipicios, mai adaugai curmale, daca are nevoie de mai mu
Topiti untul. Puneti jumatate din foietaj pe fundul tavii de copt si ungeti printre foi cu putin unt topit (1/4 din total). Faceti umplutura din ouale
Separati albusurile de galbenusuri. Bateti galbenusurile cu 30 gr zahar si adaugati apoi o lingura de apa calda. Continuati sa bateti pana se ripleaza
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Sirop
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii Jalapeno
Cunoscuti in varianta lor uscata si sub denumirea de ardei iuti chipotle, ardeii Jalapeno sunt origi...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline