Sirop
Intr-o tigaie adanca, puneti sampania, zaharul, siropul de glucoza si coaja de lamaie (sau grepfrut). Aduceti la fierbere si luati de pe foc dupa ce d
Pe masa de lucru tapetata cu faina, formati o gramajoara de faina de grau si faceti in ea o adancitura in care puneti drojdia. Amestecati si adaugati
De pe masa festiva de Craciun nu trebuie sa lipseasca in nici un caz bauturile. Daca iti doresti ca anul acesta sa pregatesti ceva mai special, iata m
Lasati ouale la temperatura camerei cu o ora inainte de a le fierbe. Tocati ardeiul si usturoiul in bucati mici. Asezati cu grija ouale intr-o oala su
Amestecati zaharul cu apa si fierbeti pana se dizolva zaharul. Lasati pe foc aprox. 2 minute, fara sa amestecati. Lasati sa se raceasca putin. Puneti
Curatati marul, scoateti-i cotorul si taiati-l in cubulete. Puneti putina apa cu zahar intr-o tigaie, adaugati un praf de scortisoara macinata si ames
Apa se amesteca cu zaharul si se pune la foc redus pentru a fierbe usor. In acest sirop se introduc fructele, care se amesteca usor in asa fel incat s
Intr-o tigaie se varsa sucul de portocale, sosul caramel si maizena. Se amesteca bine pentru a fi omogenizata compozitia inainte de a pune tigaia pe f
Se pun intr-un vas la fiert apa cu mierea. Merele si perele se curata de coaja, se scot partile lemnoase si se taie in mici bucatele. Se pun peste sir
Untul se topeste pe flacara redusa. Se da deoparte si se lasa sa se racoreasca. Intr-un castron se pun impreuna faina, zaharul, praful de copt si arom
Untul se tine la temperatura camerei. Dupa ce devine moale se poate lucra usor. Acesta se amesteca cu zaharul brun si cu ouale batute cu un praf de sa
Punem la fiert, la foc mic, florile de papadie in apa rece. Le lasam sa dea in cateva clocote, apoi luam oala de pe foc, o acoperim si o lasam in repa
Punem faina intr-un castron. In mijlocul ei facem o adancitura in care preparam maiaua din drojdia amestecata impreuna cu laptele caldut, zaharul, put
Framantam faina cu untul si adaugam atata apa cat este necesar pentru a obtine un aluat elastic, potrivit de tare. Curatam merele de coaja si le scobi
Frecam untul cu zaharul si cu un praf de sare, circa 20 de minute, pana devine spumos. Adaugam galbenusurile pe rand, apoi laptele, putin cate putin,
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Sirop
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Syzygium anisatum
Syzygium anisatum este un arbore tropical inalt, foarte rar, originar din Australia, care produce fr...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul