Sos de rosii
Rupeti painea in bucatele si amestecati toate ingredientele pentru chiftelute intr-un castron. Lasati in frigider cel putin o ora. Luati o tigaie sufi
Tocati rosiile cu un cutit mic, cat sunt inca in conserva. Turnati continutul conservei intr-o sita deasupra unui bol. Lasati sa se scurga 30 de minut
Intotdeauna va avea un gust mai bun mancarea servita cu sos de rosii facut in casa, nu cumparat. In plus, nu trebuie sa fii un bucatar desavarsit ca s
Spalati vinetele si taiati felii cu grosimea de 1-1,5 cm. Sarati fiecare felie pe ambele parti si asezati pe o farfurie. Acoperiti cu o alta farfurie
Se toaca ceapa pestisori si se pune la calit in ulei. Cand s-a inmuiat, se adauga carnea, iar cand aceasta a prins coaja, se stinge cu apa calda si se
Folositi un borcan cu gura larga si amestecati maioneza cu sosul de rosii. Subtiati sosul astfel obtinut cu otet. Adaugati sarea si usturoiul pudra. A
Sosul de rosii nu lipseste din nici o bucatarie, in schimb nu e folosit in chiar atat de multe retete pe cate s-ar putea. Avantajul lui e ca se poate
Incingeti uleiul intr-o tigaie. Caliti ceapa si usturoiul la foc mediu 2 min. Adaugati cimbru, busuioc si ardeiul gras. Gatiti 5 min. Adaugati rosiile
Se toaca ceapa si se dinstuie in ulei, dupa care se adauga faina alba. Se toarna supa de legume (sau apa si cubul de concentrat). Se curata si se toac
Topiti untul, adaugati ceapa si prajiti pana se rumeneste usor. Adaugati menta, rosiile si putina apa. Aduceti la fierbere, apoi spargeti oua, cate do
Celebrele sosuri frantuzesti dateaza din Evul Mediu. La inceputul secolului al XIX-lea, bucatarul Antonin Careme a incercat sa adune cat mai multe ret
Despre lasagna se stie ca e un fel de mancare italienesc, pregatit din foi de paste, branza si rosii. Pe parcurs, bucataria moderna i-a adaugat mai mu
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Pregatiti 4 vase de cuptor, fiecare cu capacitatea de aprox. 350 ml si puneti-le pe o foaie de copt. Intr-
Mai intai, preparati sosul de rosii astfel: Prajiti ceapa si usturoiul in ulei de masline, pana se inmoaie. Adaugati rosiile, supa de legume, zaharul,
Iarna este sezonul mancarurilor calde. Cu cat este mai frig afara, cu atat vrem sa ne incalzim mai mult. Daca nu mai stii ce sa gatesti sau vrei ceva
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Sos de rosii
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Piper Szechuan
Piperul Szechuan (Sichuan) isi trage numele de la o provincie din China, unde este des utilizat in b...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita