Sos paste
Mancarurile cu paste pot fi minunate: usoare, foarte aromate, dar si dense sau lipite – un dezastru. Iti poti imbunatati reteta de paste, fie ca e vor
Cu siguranta ai o metoda de a face pastele, dar cum poti fi sigur ca este corecta? Iata cateva sfaturi pe care sa le urmezi, pentru a scoate ce e mai
Puneti pastele la fiert. Prajiti chiftelutele in putin ulei pana se rumenesc uniform si se patrund. Scoateti chiftelutele din tigaie. Adaugati ceapa i
Pastele sau pizza nu ar fi la fel fara sosurile italiene specifice. Retetele traditionale au drept ingredient de baza: rosiile, smantana / unt, branza
Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Muschiul de vita se taie julienne si se pune la sotat impreuna cu usturoiul tocat. Se stinge cu vin si supa de
Incingeti untul si uleiul intr-o tigaie si caliti 10 min toate ingredientele in afara de rosii. Adaugati rosiile si fierbeti la foc mic 15 min. Turnat
Ti-au ramas cateva galbenusuri de la o reteta si nu stii ce sa faci cu ele? Nu le arunca! Dar nici nu le tine asa, simple, in congelator… Pentru ca ti
Intotdeauna va avea un gust mai bun mancarea servita cu sos de rosii facut in casa, nu cumparat. In plus, nu trebuie sa fii un bucatar desavarsit ca s
Taiati cubulete sunca. Aduceti la fierbere o oala cu apa si sare, peste care adaugati spaghetele si fierbeti cat este necesar. Incingeti uleiul de mas
Incingeti uleiul intr-o tigaie. Caliti ceapa si usturoiul la foc mediu 2 min. Adaugati cimbru, busuioc si ardeiul gras. Gatiti 5 min. Adaugati rosiile
Incingeti ulei intr-o tigaie, adaugati putin piper si caliti ceapa, telina si usturoiul cca 7 minute. La foc mare, prajiti carnea de vita cca 8 min, p
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Taiati ardeii in bucati mari si asezati-i cu pielita in jos intr-o tava cu hartie de copt. Stropiti cu ule
Topiti untul intr-o tigaie adanca, la foc mediu. Adaugati crema de branza si pudra de usturoi, amestecand cu un tel de inox pana la omogenizare. Adaug
- Pagini:
- « Previous 1 2
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Sos paste
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita