Sparanghel
Spalati cartoful, fara sa il decojiti, apoi taiati-l in bucati mici. Taiati ceapa. Taiati capetele sparanghelului, iar varfurile puneti-le deoparte. T
Gatiti pastele urmand instructiunile de pe ambalaj. Strecurati-le, pastrand 2 linguri din apa in care au fiert. Intre timp, incalziti ulei intr-o tiga
Sparanghelul se gaseste in supermarketuri, atat proaspat, cat si congelat. Iata care sunt motivele pentru care ar trebui sa introduci aceasta leguma i
Ca sa pregatesti mancaruri sanatoase, e important sa stii cum sa maximizezi continutul nutritional al alimentelor tale. In cazul legumelor, unele sunt
Stim cu totii cat de repede cresc preturile in supermarketuri. De aceea, e important sa stim care sunt alimentele pe care merita sa dam banii si care
Radeti coaja portocalei si pastrati-o. Taiati capetele portocalei, apoi feliati si curatati bine, scapand de toate pielitele. Lasati deoparte. Intr-un
Taiati sparanghelul in bucati de 2-3 cm lungime. Puneti apa la fiert intr-o oala si fierbeti sparanghelul pana se inmoaie putin, cam 4 minute. Scurget
Sparanghelul este o leguma specifica primaverii. Acesta poate fi cumparat din piata sau de la supermarket, proaspat sau congelat. Pe langa un gust foa
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Fierbeti sau coaceti cartofii, dar fara sa se inmoaie prea tare. Lasati-i sa se raceasca putin si taiati-i
Puneti bulgurul intr-un castron mare si turnati peste el 750 ml apa fierbinte. Acoperiti si lasati asa 20-30 de minute sa se inmoaie. Scurgeti si lasa
Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius. Presarati malai in tava de copt si asezati deasupra aluatul. Prajiti baconul la foc mediu si scurgeti-l pe
Cine nu iubeste o omleta la micul dejun? Calda si satioasa, excelenta pentru o dimineata rece de iarna. In plus, ea contine proteine, care te vor ajut
Feliati sparanghelul in bucati de 2 cm, indepartand portiunile lemnoase de la baza. Fierbeti bucatile de sparanghel 10-12 minute. Preincalziti cuptoru
Aduceti apa la fierbere si opariti sparanghelul cateva minute. Scurgeti bine.v Incingeti uleiul, adaugati bucatile de spranghel si sotati 4 minute. Am
Aduceti la fierbere o oala cu apa. Umpleti un castron mare cu apa si gheata. Fierbeti spranghelul pana devine verde aprins si doar putin moale, aprox.
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Sparanghel
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata