Sufleu
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Inveliti cartofii in folie de aluminiu si dati-i la cuptor pana devin foarte moi, aprox. 1 ora si 30 de mi
Spanacul este unul dintre alimentele pe care incepem sa le apreciem atunci cand crestem. Daca nu era preferatul nostru in copilarie, acum stim ca este
Foarte multe femei sunt speriate de sufleuri si asta pentru ca exista o multime de povesti din bucatarie care spun ca sufleul nu a crescut deloc sau c
Topiti untul intr-o craticioara la foc mediu. Adaugati faina si lasati pe foc 2 minute. Incorporati cu telul laptele, sarea si piperul. Gatiti, ameste
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Ungeti usor 6 vase ramekin cu dimensiunile: 8 cm diametru x 4 cm inaltime. Tapetati formele cu hartie de c
Separati albusurile de galbenusuri. Topiti untul intr-o oala cu pereti grosi. Adaugati faina si amestecati cu o lingura de lemn cateva minute, pana ca
Sufleul face parte din categoria deserturilor pentru care ai nevoie de putine ingrediente si care se pregatesc intr-un timp scurt. Trebuie, insa, mare
Pregatiti vasele individuale pentru sufleu (din ceramica, inox sau sticla), din care mai apoi va fi servit sufleul. Pentru fiecare vas individual se t
Ciupercile se curata, se spala, se scurg de apa si se taie fin. Se inabusa intr-o tigaie pana ce se evapora apa. Piureul de cartofi se amesteca cu ciu
Curatam cartofii, ii radem si ii stoarcem. Adaugam sunca, ierburile, galbenusurile, uleiul, cascavalul, sarea, piperul si nucsoara si amestecam bine.
Spalam si curatam legumele. Taiem morcovii si cartofii in felii mai groase si ii punem la fiert in apa cu sare. Scurgem legumele de apa si facem din e
Framantam ingredientele pentru aluat, il infasuram in folie si il dam la rece 20 de minute. Oparim legumele. Taiem ceapa inele. Ungem o forma de sufle
Spalam cartofii si ii fierbem 20 de minute in apa cu sare. Ii curatam si ii lasam sa se raceasca. Curatam ceapa, o taiem rondele subtiri. La fel proce
Pentru servit ne mai trebuie: 6 lingurite de smanatana, 2 felii mari de somon afumat, fire de marar. Punem intr-o cratita untul, faina si laptele si p
Taie capacelele rosiilor si lasa-le sa se scurga. Scobeste rosiile de miez. Prajeste faina in putin unt si stinge cu laptele. Adauga branza rasa, galb
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Sufleu
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata