Tarte
Toamna ne ofera o multime de fructe proaspete si gustoase, perfecte pentru a le transforma in placinte si prajituri. Totusi, ce facem daca ni se face
Deja simti cum temperaturile cresc din ce in ce mai mult si iti piere cheful sa mananci deserturi calde. Dulciurile nu mai sunt la fel de apetisante o
Ai cam exagerat vara trecuta cu gemurile, iar acum inca ai camara plina de ele si nu stii cum sa le folosesti? Ei bine, afla ca le poti consuma si alt
Frecati untul cu zaharul intr-un castron mare. Adaugati migdalele, esenta de migdale, oul si mare parte din faina si mixati. Rasturnati aluatul obtinu
Rosiile sunt legume extrem de versatile, fie ca le savuram proaspete, in mancaruri sau sosuri. Renunta la conserve in favoarea rosiilor proaspete si a
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Desfaceti aluatul de patiserie si rulati-l cu sucitorul de 2-3 ori pentru a-l subtia putin. Tapetati o tav
Pentru aluat: Frecati untul cu zaharul, dupa care incorporati oul si apoi faina. Rupeti aluatul in bucati mici, pe care le puneti in forma de mini-tar
Faceti aluatul cu ajutorul robotului de bucatarie, in care puneti faina, zaharul pudra, untul, coaja de lamaie, semintele de mac si sarea. Dupa ce se
Nuca de cocos razuita in fulgi mari se pune pe o foaie de copt si se coace la cuptor la 120 grade Celsius, dupa care se lasa deoparte sa se raceasca.
Crema se prepara conform instructiunilor de pe cutie: se mixeaza circa 3 minute praful de crema cu laptele rece pana se obtine o crema consistenta. Cu
Se curata ouale care au fost bine fierte si se paseaza intr-un bol cu furculita sau se dau prin razatoarea mica. Se adauga: mustarul, untul moale, sar
Multe aperitive si deserturi presupun pregatirea unui anumit fel de aluat. Acesta este, de fapt, baza pentru tarte, tartine, placinte etc. Intrucat pr
Cuptorul aragazului se preincalzeste la 240 grade C. Untul se se pune intr-un vas care va fi introdus in cuptorul cu microunde. Ciocolata se rupe si s
Prazul se curata, se spala, si se taie fin dupa care se inabusa intr-un vas in care a fost topit untul. Se inabusa la foc redus, amestecand mereu, tim
Cuptorul se incalzeste la 220ΒΊ C Aluatul se intinde pe planul de lucru - in prealabil pudrat cu faina - si se decupeaza 4 cercuri egale. Se dau la rec
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Tarte
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita