Vin alb
Puneti fiecare felie de carne intre 2 bucati de hartie de copt sau folie alimentara si bateti cu ciocanul de snitele pana ajunge la grosimea de 5 mm.
Intr-un castron mare, amestecati vinul cu otet, dafin, usturoi, piper, cuisoare si sare si puneti la marinat in acest amestec bucatile de ficat. Acope
Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius. Puneti pulpele intr-o tava de cuptor si adaugati cateii de usturoi, bucatile de lamaie si cimbrul. Adaugat
Fierbeti castanele in apa cu sare 20-30 de minute. Scurgeti castanele si curatati-le dupa ce se mai racesc putin. Incingeti intr-o tigaie untul cu 45
Incingeti uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu. Asezonati pulpele cu sare. Prajiti pulpele in mai multe etape, ca sa nu aglomerati tigaia. Lasati-le
Fierbeti ravioli conform indicatiilor de pe pachet. Intre timp, sotati ciupercutele in ulei de masline pana se inmoaie si se rumenesc usor. Scoateti-l
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Tapetati tava de copt cu folie de aluminiu si faceti in mijloc un pat de felii de fenicul (jumatate din ca
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Puneti faina pe o farfurie intinsa si asezonati-o cu sare si piper din belsug. Dati pestele prin faina. Pu
Topiti untul la foc mic. Adaugati ceapa si sotati pana se inmoaie si devine transparenta. Turnati vinul si lasati sa scada la jumatate, apoi adaugati
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Taiati capacelele ardeilor si curatati-i de seminte si membranele albe. Pastrati capacele de ardei. Incing
Taiati carnea cubulete de aprox. 4 cm. Procesati in blender sau robotul de bucatarie toate ingredientele pentru marinata, pana obtineti o pasta fina.
Asezonati carnea din belsug cu sare si piper. Incingeti putin ulei intr-o tigaie si sotati feliile de carne pana se patrund. Scoateti-le din tigaie si
Amestecati intr-un castron carnea tocata cu ceapa, usturoi, paine, branza cheddar si patrunjel tocat. Asezonati cu sare si piper si adaugati oul batut
Dovlecelul, ciupercile si ardeiul gras se taie in bucati mari si se pun la calit in ulei de masline. Se adauga rosiile cherry intregi si se lasa pana
Curatati ciupercutele si clatiti-le in apa rece cu putina zeama de lamaie. Curatati ceapa pitica, lasand-o intreaga. Puneti ciupercutele si ceapa intr
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Vin alb
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun