Vin sec
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Tapetati tava de copt cu folie de aluminiu si faceti in mijloc un pat de felii de fenicul (jumatate din ca
Asezonati carnea din belsug cu sare si piper. Incingeti putin ulei intr-o tigaie si sotati feliile de carne pana se patrund. Scoateti-le din tigaie si
Amestecati intr-un castron carnea tocata cu ceapa, usturoi, paine, branza cheddar si patrunjel tocat. Asezonati cu sare si piper si adaugati oul batut
Topiti 30 gr unt intr-o tigaie mare, la foc mediu. Adaugati ceapa si sotati 5 minute, pana se inmoaie. Adaugati orezul si amestecati 2 minute. Adaugat
Intr-o oala, aduceti la fierbere supa de legume cu vinul alb. Curatati si taiati cubulete cartofi si feniculul si feliati prazul (inclusiv o parte din
Fileul de peste se prajeste cate 2 minute pe fiecare parte si se scoate pe o farfurie. Crevetii se curata, iar lamaia verde (lime) se taie in sferturi
Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca la foc mediu spre tare. Sotati crevetii 2 minute, intorcandu-i o data pe parcurs, cat sa se patrunda. Transferat
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Ungeti muschiul de vita cu ulei de masline. Asezonati-l peste tot cu sare si piper negru din belsug. Asigu
Mai intai faceti reductia bearnaise: Intr-o craticioara, puneti vinul, otetul, ceapa si tarhonul la foc mediu spre tare. Aduceti la fierbere si lasati
Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie adanca la foc mediu. Adaugati ceapa si gatiti pana se inmoaie si devine usor transparenta, 8-10 minute, ames
Incingeti uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu spre tare. Sotati crevetii, intorcandu-i o data, pana se patrund, aprox 2 minute. Scoateti-i cu o pal
Pentru piure: Fierbeti cubuletele de cartofi cu sare (aprox. 10 minute), scurgeti bine si zdrobiti-le piure. Adaugati 55 gr unt si amestecati sa se to
Incingeti uleiul intr-o tigaie. Inveliti fiecare prepelita intr-o felie de bacon si puneti in tigaie impreuna cu ceapa. Gatiti pana cand se rumenesc p
Incingeti uleiul intr-o tigaie mare si caliti ceapa si usturoiul pana se inmoaie. Adaugati pasta de tomate, apoi supa de legume, vinul, cartofii, foil
Puneti prunele cu zaharul, scortisoara si vinul intr-o oala la foc mediu spre tare. Cand ajunge la fierbere, micsorati flacara si mai lasati pe foc 45
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Vin sec
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Asafoetida
Asafoetida este o planta cu radacini puternice si tulpina groasa, din familia patrunjelului, cu un m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita