Vinete
Tocati vanata, adaugati-o in robot impreuna cu usturoiul, o lingura de ulei, o lingura de iaurt, sare, suc de lamaie. Mixati bine. Uleiul se adauga tr
Alegem 2 vinete medii, le curatam de coaja, le taiem in rondele groase de 1 cm si le presaram cu sare. Curatam peste de solzi si maruntaie. Ii indepar
Punem la copt vinetele. Cand sunt gata le spalam sub un jet de apa rece, le curatam si le lasam la scurs. Cand se racesc bine, le pasam cu ajutorul bl
Fructarienii sunt persoane care adopta un regim alimentar de tip vegetarian, dar mult mai restrictiv decat in cazul altor vegetarieni, ei alegand din
Prea multa lume asociaza inca masa traditionala de Paste cu universul rural, uitand insa ca si civilizatia orasului este la fel de indreptatita sa ne
Pentru vegetarieni abundenta de salate si supe din meniul zilnic poate parea uneori de nesuportat si, in astfel de momente, poti gati repede un gratar
Cumparaturile pentru masa de Craciun sau cea de Anul Nou sunt destul de diferite de cumparaturile facute in restul anului si de aceea este nevoie mere
Pune intr-un bol painea inmuiata si bine stoarsa de lapte, carnea, oul, cascavalul ras, usturoiul pisat si menta tocata marunt. Condimenteaza cu sare
Toamna este anotimpul cand se numara bobocii si se aduna roadele obtinute de-a lungul anului. Si cum putem pastra mai bine savoarea legumelor verii da
Coci vinetele, le cureti de coaja, le lasi la scurs intr-o strecuratoare si le toci ca si pentru salata. Le amesteci cu ouale, cu ceapa inabusita in p
Toci ceapa la robot sau in masina de tocat carne si o pui la calit in ulei. Treptat adaugi cate putina apa sa se caleasca usor, apoi pui vinetele si a
Taiem vinetele (curatate de coaja) in felii groase cam de 1 cm. Le saram si le punem la scurs pt aproximativ o ora. Le stergem de apa pe care o lasa,
Suntem in plin sezon al vinetelor, iar vinetele sunt la mare cautare, pentru prepararea multor delicii culinare, cum ar fi celebra zacusca traditional
Se curata vinetele de codite, se spala, se zvanta, se taie in patru pe lung, apoi fiecare parte se taie pe lat, in feliute subtiri. Se sareaza, se las
Taiem vinetele in felii rotunde (nu le curatam de coaja) si le punem la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierte, le scurgem de apa si le punem intr-un
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Vinete
Faceti o comanda - meniu complet - la un bun furnizor de feluri gata preparate, daca nu aveti timp de gatit.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Herbes de Provence
Originare din Franta, asa cum ne indica si denumirea lor, Herbes de Provence sunt un amestec util de...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata