Zeama de lamaie
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Puneti in cuptor o tava de 23 cm si turnati apa - cam pana la 2 cm din inaltimea tavii. Ungeti 3 vase cera
Topiti untul intr-un wok si rumeniti cate 5-6 bucati de pui odata. Pastrati puiul gatit deoparte. Adaugati ceapa si usturoiul si sotati 5 minute pana
Preparati o marinata din zeama si coaja rasa a lamailor, usturoi zdrobit, sare si piper si o lingura de apa. Puneti tonul la marinat intr-o cutie cu c
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Puneti faina pe o farfurie intinsa si asezonati-o cu sare si piper din belsug. Dati pestele prin faina. Pu
Topiti untul la foc mic. Adaugati ceapa si sotati pana se inmoaie si devine transparenta. Turnati vinul si lasati sa scada la jumatate, apoi adaugati
Fierbeti morcovii pana se inmoaie, in apa cu putin zahar, cat sa-i acopere. Intre timp, prajiti ceapa in ulei, pana se rumeneste. Peste ceapa din tiga
Puneti toate ingredientele in blender, mai putin berea de ghimbir. Maruntiti bine toate fructele si lasati sa se omogenizeze sucul obtinut. Amestecati
Amestecati bine toate ingredientele intr-un castron. Dati la rece si serviti in maxim 24 de ore. Foto: Cookipedia
Aduceti apa la fierbere si opariti sparanghelul cateva minute. Scurgeti bine.v Incingeti uleiul, adaugati bucatile de spranghel si sotati 4 minute. Am
Puneti toate ingredientele in blender, mai putin gheata. Pasati, apoi adaugati si cuburile de gheata si mai amestecati putin sa se zdrobeasca usor. Ma
Amestecati toate ingredientele pentru marinata intr-un castron mediu nemetalic (preferabil din sticla) si folositi-o imediat. Marinati pestele 2 ore.
Spalati murele. Ungeti o tava de chec de 1 kg si preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Amestecati cu telul iaurtul cu zaharul, uleiul, zeama si
Gatiti quinoa in 400 ml de apa - aduceti la fierbere la foc tare. Micsorati flacara, acoperiti si lasati sa fiarba inabusti 15-20 de minute, sau pana
Intr-un castron, amestecati bine cu mainile toate ingredientele, cu exceptia uleiului. Acoperiti si tineti la frigider 3-4 ore pentru ca aromele sa se
Puneti o treime din cantitatea de mure intr-o craticioara si presarati zahar. Puneti la foc mic spre mediu si amestecati din cand in cand, pana ce mur
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Zeama de lamaie
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata