Zeama de lime
Pasati tofu cu lapte de cocos in blender sau robot pana obtineti o compozitie fina, cremoasa. Daca vreti sa ajustati consistenta sosului, adaugati lap
Puneti taitetii intr-o oala cu apa adusa la fierbere. Gatiti pana devin al dente. Scurgeti taitetii, clatiti-i sub jet de apa rece si lasati-i din nou
Spalati bine orezul sub jet de apa rece si puneti-l la fiert intr-o oala suficient de mare. Aduceti la fierbere si lasati sa se gateasca 12-15 minute.
Indepartati capul sardinelor si taiati aripioarele cu o foarfeca. Taiati fiecare peste in bucati de 6-7 cm lungime. Clatiti bine pestele, tamponati-l
Turnati 15 ml votca cu zmeura intr-o cupa de sampanie si completati pana sus cu sampanie preferata. Adaugati putina zeama de lime proaspat stoarsa si
Amestecati toate ingredientele pentru marinata adaugati fileurile de ton, si dati la rece 1 ora. Preincalziti o tigaie cu gril. Preparati garnitura as
Puneti 250 ml de apa, quinoa si un praf de sare intr-o craticioara. Aduceti la fierbere, micsorati flacara si acoperiti cu capac. Lasati pe foc inca 1
Umpleti un pahar inalt cu gheata. Turnati siropul de rodii si zeama de lime peste gheata, completati cu bere de ghimbir pana sus si amestecati cu paiu
Folositi partea verde deschis a pepenelui, fara coaja exterioara verde inchis. Puneti coaja de pepene, stafidele, ardeii iuti, ghimbirul, usturoiul, p
Taiati pepenele in doua si indepartati semintele. Scoateti pulpa pepenelui cu lingura si puneti-o in blender sau robotul de bucatarie. Curatati castra
Pregatiti borcanele pentru procesul de sterilizare si conservare. Curatati perele de coaja si cotor si tocati-le marunt. Puneti intr-o oala mare (nere
Puneti o treime din cantitatea de mure intr-o craticioara si presarati zahar. Puneti la foc mic spre mediu si amestecati din cand in cand, pana ce mur
Clatiti si lasati la inmuiat nautul peste noapte (sau maxim 24 de ore). Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Puneti cubuletele de cartof intr-o
Taiati cubulete ceapa, pepenele si cele 2 avocado. Adaugati-le intr-un castron suficient de mare, turnati zeama de lime si stropiti cu putin ulei. Ada
Puneti ingredientele intr-un shaker, umpleti-l cu gheata si agittai bine pana se raceste, aprox. 15 secunde. Strecurati intr-un pahar rece si serviti
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Zeama de lime
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci