Zeama de portocala
Preincalziti cuptorul la 205 grade Celsius. Amestecati ingredientele uscate (faina, zahar, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare). Adaugati merisoar
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Puneti jumatatile de rosii intr-o tava de copt, stropiti cu 30 ml ulei de masline si presarati sare, piper
Aduceti supa la fierbere si adaugati bucatile de cartof. Micsorati flacara si lasati sa fiarba inabusit. Sotati ceapa intr-o tigaie cu putin ulei, ase
Aduceti la fierbere o oala mare de apa cu sare. Fierbeti conopida 5 minute, dupa care o scoateti deoparte la scurs intr-o strecuratoare. Pastrati apa
Intr-o punga resigilabila, puneti 60 ml din zeama de portocala, amestecata cu zeama de lamaie, sare si piper. Adaugati pieptul de pui, sigilati punga
Amestecati toate ingredientele intr-o craticioara medie la foc mediu spre tare si aduceti la fierbere. Micsorati flacara si fierbeti inabusit 12 minut
Puneti toate ingredientele intr-o craticioara si aduceti la fierbere. Fierbeti inabusit 10 minute, strecurati prin sita si lasati sa se raceasca. Turn
Taiati tofu in cubulete mici si sotati in 2 linguri de ulei, pana se rumenesc. Intre timp, intr-o craticioara, sotati usturoiul si ceapa verde in ling
Incepeti prin a separa albusul de galbenus. Bateti galbenusul si adaugati in el coaja de portocala rasa si zeama. Adaugati zaharul. Separat, bateti al
Razuiti coaja de la portocala intr-un castron mare si adaugati zeama stoarsa. Adaugati ouale, laptele si esenta de vanilie. Bateti cu telul pana se om
Taiati rubarba in bucati de cate 5 cm. Incalziti o tigaie in care puneti rubarba, zaharul, zeama si coaja de portocala si acoperiti cu apa. Aduceti la
Dupa ce se spala si se scurge de apa, pieptul de curcan se unge cu zeama de lamaie. Apoi, cu un cutit, se taie pe lungime un buzunaras la mijlocul pie
Fierbeti apa intr-o oala suficient de mare. Adaugati sare si apoi pastele. Fierbeti cateva minute, amestecand din cand in cand. Scurgeti pastele si pa
Pregatirea umpluturii: Se caleste ceapa tocata in unt, se adauga ficateii de pui si se prajesc pana cand nu mai iese sange din ei atunci cand se intea
- Pagini:
- « Previous 1 2
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Zeama de portocala
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata