Aperitiv rece
Amestecati crema de branza cu iaurtul si condimentele intr-un castron mediu. Adaugati branzeturile rase si amestecati bine. Intindeti 1/3 din compozit
Raciti bolul robotului in congelator o ora inainte de preparare. Mixati somonul afumat pana devine o pasta omogena si fina. Transferati pasta de somon
Cuptorul se preincalzeste la 180°C. Laptele se pune intr-un castron si se amesteca cu ouale batute, faina, praful de sare, piperul si praful de copt.
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Aperitiv rece

La gatit, inlaturati orice urma de pielita, os, grasime sau coaja care sa curme brusc apetitul oaspetilor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
ulei
Masuram+ingredientele+retete
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
melatonina'A=0
fortificate=''
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate='+and+x=x
fortificate=''+and+'x'='x
fortificate=' and x=x
fortificate=' and x=x
fortificate='' and 'x'='x
fortificate='
fortificate='
Cereale+fortificate='
Cereale fortificate='
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta