193135987363285

Arhiva coolinaria

Retete culinare Aperitive - Crema de branza cu somon afumat
Serviti aceasta crema de branza condimentata cu felii de paine prajita sau covrigei.
Retete culinare Aperitive - Rosii umplute in foietaj
Serviti un amestec delicios de carnati, ceapa, telina si parmezan in cosulet de aluat cu rosii.
Retete culinare Aperitive - Oua jumari pufoase
Secretul jumarilor pufoase este... laptele! Serviti la micul dejun cu paine prajita unsa cu unt.
Retete culinare Aperitive - Pateuri cu branza si spanac
O gustare delicioasa, care inlocuieste cu succes produsele de patiserie din comert.
Retete culinare Aperitive - Quesadilla cu carne de crab
Daca va place quesadilla si ati vrea sa incercati acasa o reteta noua, asta este o varianta foarte reusita!
Retete culinare Aperitive - Nuci caju condimentate
Martha Stewart da un suflu nou nucilor caju, condimentandu-le cu ghimbir, coriandru, chimen si coaja de portocala.
Retete culinare Aperitive - Salata de vinete sudaneza
Nelipsitul nostru aperitiv, salata de vinete, se poate completa cu unt de arahide, chimen si ardei iute.
Retete culinare Aperitive - Chipsuri de branza
Aceasta reteta se prepara cel mai bine cu branza cheddar sau parmezan. Evitati mozzarella pentru ca este prea moale.
Retete culinare Aperitive - French toast cu branza si portocale
Transformati micul dejun intr-un adevarat festin, preparand un sandvis de "french toast" cu crema de branza si portocale.
Retete culinare Aperitive - Sandvisuri cu branza si prosciutto
Painea cu branza si miere nu este o noutate, dar cand adaugam prosciutto si prajim sandvisul, se transforma total!



 
Sfaturi culinare - Bucataria dominicana – Gastronomia specifica unei tari din America Centrala
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v... » citeste
Sfaturi culinare - Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a... » citeste
Sfaturi culinare - Trucuri de frumusete – Puterile nebanuite ale uleiului de cocos
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,... » citeste
Sfaturi culinare - Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau... » citeste
Sfaturi culinare - Dieta olandeza – Secretele unui regim alimentar care ajuta la slabit
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa... » citeste

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Rosii australiene
Provenind asa cum le spune si numele din Australia, rosiile australiene se dezvolta intr-un climat a...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Curcan. O pasare mare, a carei carne, cand este mancata la anumite sarbatori religioase, are proprietatea caracteristica de a atesta pietatea si recunostinta. Intamplator, este o mancare destul de buna"
Ambrose Bierce
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro