193135987363285

Politica de Confidentialitate coolinaria.ro

Home» Politica de Confidentialitate
Politica de confidentialitate coolinaria.ro | Termeni si Conditii

Coolinaria respecta dreptul la intimitate personala al utilizatorilor/vizitatorilor site-ului nostru. Aceasta politica de confidentialitate descrie in detaliu ce informatii privind utilizatorii/vizitatorii coolinaria.ro sunt stocate, precum si modul in care ele sunt folosite.

Utilizatorii/Vizitatorii sunt rugati sa citeasca aceasta sectiune continand politica de confidentialitate, cat si cea de termeni si conditii inainte de folosi site-ul si serviciul si periodic sa o viziteze din nou pentru a citi eventuale modificari. Daca un utilizator/vizitator nu este de acord cu o modificare facuta, este rugat sa contacteze coolinaria.ro prin modalitatile desemnate in pagina de contact.

Site-ul Coolinaria.ro colecteaza urmatoarele date in mod anonim via Google Analytics: tipul de browser folosit, detaliile de plug-in ale browserului, fusul orar local, data si ora fiecarei vizite, adresa iP, limba de preferinta, site-ul de trimitere, tipul de dispozitiv folosit, dimensiunea ecranului.
Folosim aceste date pentru imbunatatirea continua a serviciilor pe care vi le oferim.

Este posibil sa colectam date personale precum: numele si adresa de email a unui utilizator pentru corespondenta online, in momentul in care acesta foloseste pagina de contact.

Datele colectate sunt stocate de coolinaria.ro respectand norme de securitate si legilatia in vigoare, si nu vor fi vandute catre o terta parte.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Coolinaria va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre utilizatori. acestea vor fi prelucrate si utilizate pentru punerea la dispozitie in conditii optime a serviciilor Coolinaria.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces (solicitare copie date), de interventie asupra datelor (rectificare, corectare, actualizare date), dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea acestora din arhiva.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne contactati.

Politica de confidentialitate a site-ului poate fi modificata ulterior, la orice data, de catre coolinaria.ro, fara a fi necesara o notificare prealabila.

Site-ul coolinaria.ro nu poate fi facut raspunzator de catre orice terta parte pentru incalcarea oricarei sectiuni de catre utilizatorii/vizitatorii coolinaria.ro.

Daca aveti intrebari privind politica de confidentialitate Coolinaria.ro, va rugam sa ne contactati la:

coolinaria.ro
Adresa postala: str. Cornelia, Nr. 13, 040181
Bucuresti, sector 4
Email:


Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEISemintele paradisului
Semintele paradisului (Aframomum melegueta) sunt inrudite cu ghimbirul si provin din familia Zingibe...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau


Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Daca vrei sa eviti bolile , mananca mai putin. Daca vrei sa-ti prelungesti viata, fa-ti mai putine griji"
Chu Hui Weng
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro