Ardei iute
Puneti toate ingredientele intr-un castron si amestecati bine. Formati mingi de marimea unui ou. Prajiti in ulei incins pana se rumenesc uniform. Foto
Incingeti uleiul si caliti carnea, ceapa, ardeiul iute si usturoiul pana se inmoaie. Adaugati cartofii, rosiile si ierburile si gatiti la foc mic, pan
In ciuda faptului ca Portugalia este o tara cu deschidere la ocean, bucataria ei este influentata mult de zona meditareana. La randul sau, ea si-a pus
Decojiti castravetele si tocati cubulete mici. Puneti bucatile de castravete intr-o sita si stropiti-le cu otet, apoi lasati la scurs 20 min. Amesteca
Spalati bine orezul cu apa rece. Incingeti uleiul si caliti ceapa si usturoiul 4 min, pana se inmoaie. Adaugati putin piper si caliti inca 3 min. Adau
Curatati cartofii si taiati-i cubulete mici de 1 cm. Puneti cartofii intr-o oala cu apa fiarta si fierbeti 10 min. Scurgeti si lasati-i la uscat intr-
Incingeti uleiul. Adaugati puiul (partea cu piele in jos) si rumeniti. Intoarceti, asezonati si rumeniti si cealalta parte. Scurgeti putin din uleiul
Spalati sparanghelul si curatati capetele lemnoase (le puteti rupe). Gatiti la aburi pana se inmoaie atat cat doriti. Retineti ca sparanghelul se face
Prajiti semintele de dovleac, amestecand constant, pana se rumenesc usor. Micsorati flacara si adaugati usturoiul, amestecand in continuu. Cand se rum
Incingeti uleiul intr-o tigaie. Adaugati ceapa, dati focul foarte mic si amestecati. Acoperiti si prajiti pana se inmoaie, amestecand ocazional. Adaug
Atunci cand e frig, se spune ca e bine sa mancam ceva condimentat, pentru a ne pune sangele in miscare. Dar cat de condimentat sa fie? Cu siguranta, n
Fierbeti dovleacul in apa cu sare 20-25 min sau pana se inmoaie, apoi scurgeti foarte bine. Incingeti uleiul intr-o tigaie, adaugati putin piper in ul
Topiti untul si caliti ceapa in el la foc mic, 5-6 min. Adaugati boabele de porumb si lasati pe foc 4-5 min, nu mai mult pentru a nu se intari. Adauga
Intr-un castron, amestecati foarte bine toate ingredientele in afara de ulei si otet. Lasati sa se aseze, apoi amestecati inca 30 min. Adaugati otetul
Spalati fasolea si lasati-o la inmuiat peste noapte in apa fiarta. Inlaturati impuritatile si tineti-o din nou la inmuiat pana se umfla complet. Scurg
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Ardei iute
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Asafoetida
Asafoetida este o planta cu radacini puternice si tulpina groasa, din familia patrunjelului, cu un m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline