Caise
Se face un amestec din otet de mere, zahar, lapte si fulgi de nuca de cocos, ceapa tocata, usturoi pisat, sos de soia, boia de ardei iute si scortisoa
Caisele, cunoscute si sub denumirea de nectarul zeilor, au un miros foarte aromat si un gust dulce. Cel mai adesea, din ele se pregatesc dulceturi, co
Nu numai ciresele sunt primul semn al anotimpului estival, ci si caisele. Ele se gasesc tot timpul anului in comert, dar intervalul mai-august reprezi
Intr-un vas se pune apa si zaharul pudra la fiert. Se lasa vasul pe foc pana ce apa clocoteste si zaharul se topeste. Se reduce focul la minimum si se
Se scurg jumatatile de caise din compot. Se umplu jumatatile de caise cu gramajoare de branza. Se aranjeaza pe un platou pe care apoi se presara fisti
Caisele si ananasul deshidratat impreuna cu fulgii de migdale se pun intr-un bol. Se toarna pe deasupra lichior de caise, in asa fel incat abia sa le
Caisele congelate, proaspete sau din compot (acestea fiind foarte bine scurse) se pun intr-un blender impreuna cu 400 ml bautura natur din soia si cu
Frecam untul cu zaharul si adaugam oul si galbenusurile treptat, amestecand mereu. Punem si sarea, smantana, zaharul vanilat si la urma faina. Nu fram
Topim untul la foc mic si adaugam piureul sau sucul de caise, zaharul si cacao. Amestecam pentru omogenizare, apoi luam vasul de pe foc si lasam amest
Curatam caisele de coaja si le maruntim cu ajutorul unui blender. Punem piureul obtinut la fiert in nectarul de caise, impreuna cu zaharul. Lasam ames
Punem caisele fara samburi intr-un castron, taiate in cubulete si le presaram cu jumatate din cantitatea de zahar si le lasam in repaus. Batem albusur
Gasca se transeaza. Pentru acest tip de friptura, se foloseste numai pieptul dezosat, portionat in doua si pulpele intregi. Restul maruntaielor pot fi
Fierbem laptele cu jumatate din cantitatea de zahar si cu pastaia de vanilie pe care am taiat-o in doua, longitudinal. Il lasam apoi, acoperit, la rac
Curatati morcovii, taiati-i rondele si fierbeti-i aprox. 30 de minute. Dupa ce se racesc, amestecati-i cu uleiul, zaharul, ouale si varful de sare. Ad
Spalam pulpele si le crestam din loc in loc, pentru a se patrunde cat mai bine. Curatam ceapa, o tocam marunt si o inabusim in ulei si putina apa. Tai
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 4 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Caise
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita