Capsuni
Incingem cuptorul la foc mediu. Separam ouale. Batem galbenusurile, 30g zahar si coaja de lamaie la baie de aburi. Cernem si adaugam faina, praful de
Batem albusurile spuma, apoi incorporam zaharul si batem spuma bine, pana devine lucioasa. Adaugam frisca si incorporam usor piureul de capsuni, astfe
Intr-un bol al robotului de bucatarie puneti fructele rosii si pasati-le cu mixerul, transformandu-le in piure. Piureul se strecoara prin sita pentru
Zaharul pudra si zaharul tos se amesteca foarte bine cu untul moale folosind un mixer. Se adauga ouale unul cate unul si apoi piureul de capsuni. La f
Amestecati capsunile cu sucul de lamaie, cu zaharul si putin ghimbir ras (nu puneti foarte mult pentru a evita acoperirea aromei de capsuni). Foile de
Asezam capsunile intr-un bol, impreuna cu sucul de portocale si o lingurita de Cointreau. Lasam la macerat 15 minute. Asezam capsunile in bolurile pen
- In tigaia neaderenta se prajesc migdalele, amestecand constant pana ce sunt rumenite usor pe toate partile apoi se dau deoparte sa se raceasca; - In
- Se amesteca foarte bine intr-un bol mai mic zeama de lamaie, scortisoara si mierea de albine si se da apoi deoparte; - Intr-un bol mai mare de salat
Framantam faina, nucile, untul, 1 praf sare, zaharul pudra, galbenusul si coaja de portocala pana obtinem un aluat omogen. Il infasuram intr-o folie a
Impartim pandispanul sau checul in sase pahare si il stropim cu putin lichior. Asezam deasupra capsunile taiate in jumatati si sucul pe care l-au lasa
Mod de preparare: - Se amesteca foarte bine intr-un bol mai mic zeama de lamaie, scortisoara si mierea de albine si se da apoi deoparte; - Intr-un bol
Unul dintre cele mai surprinzatoare sortimente de bere care a ajuns sa fie comercializat pe piata europeana este berea de capsuni, care se produce nu
Puteti consulta in continuare cateva dintre trucurile de gatit utilizate in mod frecvent de bucatarii amatori din Romania, care fie au dorit sa econom
Nu toata lumea are o bogata experienta de bucatar si pentru unii dintre noi poate fi chiar dificil sa incropim un meniu zilnic sanatos si diversificat
- Se spala bine capsunile se taie in doua si se pun la fiert in apa cu amestecul de cuisoare si scortisoara; - Intre timp se amesteca faina si smantan
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Capsuni
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lemn dulce
Lemnul dulce este o planta din familia fabaceae, inrudita cu fasolea, ale carei radacini sunt comest...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob