Carne de miel
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Aduceti cepele la punctul de fierbere, reduceti focul si mai fierbeti inca 10-12 min. Scurgeti si lasati d
Taiati pulpa de miel in bucati de aprox 2 cm si puneti-le intr-un castron. Adaugati toate condimentele si o lingura de ulei si amestecati bine. Acoper
Carnea de miel se taie in bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa si usturoiul verde se taie in bucati mai mari. Dupa ce s-a calit
Incingeti uleiul intr-o oala cu capac sau intr-un cuptor olandez, daca aveti. Rumeniti uniform bucatile de carne de miel. Luati carnea cu o paleta si
Spalati si tocati frunzele de menta. Puneti toate ingredientele intr-un castron. Amestecati bine si lasati 30 de minute sa se intrepatrunda aromele. T
1. Mere - ajuta la detoxifierea ficatului; - stimuleaza producerea salivei, scazand astfel nivelul bacteriilor din cavitatea bucala; - sucul de mere,
Intr-o cratita se incinge putin ulei si se introduc bucatile de carne. Carnea se rumeneste pe toate partile, dupa care se scoate si se pune deoparte,
Carnea se parleste la flacara, se spala bine cu apa rece, se scurge si se dezoseaza, taind-o in cuburi. Se pune intr-un vas uleiul si se incinge. Buca
Framantam ingredientele pentru aluat, apoi il lasam acoperit in repaus. Calim 1 ceapa in 2 linguri de unt, adaugam carnea si o lasam la foc potrivit p
- Se toaca ceapa, se spala si se toaca ciupercutele si morcovii si se prajeste carnea tocata in tigaie, fara ulei sau unt timp de maximum 10 minute, l
1 Se incalzeste cuptorul la 150 grade, iar intre timp se taie si carnea de miel in cubulete cu latura de circa 5-6 cm. 2 Intr-o tigaie speciala, care
1 Spalati ardeii grasi, indepartati semintele si tocati-i marunt. Procedati similar si cu cele 2 cepe. Usturoiul se curata si se toaca si acesta marun
Alege ceapa si usturoi tanar, pentru a fi fragede si a se patrunde bine. ii faci colacei sau se ii tai in bucati, ii fierbi si ii adaugi peste carnea
Mai intai curata ceapa verde si tai-o bucati mici. Da carnea de miel prin masina de tocat sau foloseste robotul. Pune carnea impreuna cu ceapa tocata
Speli foarte bine maruntaiele de miel si prapurele. Pe acesta din urma il lasi in apa rece timp de 30-40 de minute. Cureti si speli verdeata si o toci
- Pagini:
- « Previous 1 2
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Carne de miel
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob