Inghetata
Ti-au ramas cateva galbenusuri de la o reteta si nu stii ce sa faci cu ele? Nu le arunca! Dar nici nu le tine asa, simple, in congelator… Pentru ca ti
Pentru siropul de zahar: Pregatiti siropul punand intr-o cratita mai intai apa, apoi zaharul. Puneti la foc mic, lasati sa se incalzeasca timp de apro
Dezghetati fructele de padure, pasati-le si apoi strecurati piureul optinut pentru a elimina semintele. Adaugati laptele si zaharul si amestecati cu u
E vara, iar pietele abunda in fructe de sezon. De ce sa nu profiti de ele? Daca prajituri cu mere, prune sau piersici ai tot facut, incearca niste pre
In vasul unui mixer varsati toate ingredientele si amestecati pana obtineti o pasta neteda si omogena. Transferati compozitia in formele de silicon si
Pregatiti capsunile indepartand partile verzi si apoi spalandu-le, taiati-le in patru si puneti-le la inmuiat intr-o cratita antiaderenta cu 4 linguri
Amestecati toate ingredientele in blender, pana ce compozitie devine fina. Foto: Flickr
Topiti ciocolata la microunde sau in bain-marie. Cu ajutorul unei mici pensule de bucatarie, acoperiti cu ciocolata cavitatile formei de silicon model
Unul dintre cele mai cunoscute si mai racoritoare deserturi de vara este, fara indoiala, inghetata. Cu vanilie, ciocolata, fructe ori migdale, ingheta
Pentru un week-end de vara, cand vrei sa mananci ceva dulce, dar sa nu pierzi mult timp prin bucatarie, sigur esti in cautare de deserturi rapide. De
Fierbeti apa cu zaharul, amestecati constant pana cand acesta se topeste, apoi reduceti la jumatate. Faceti pasta avocado-ul si amestecati-l cu laptel
Lasati inghetata sa se topeasca. Scoateti samburii cireselor si aduceti-le la fierbere. Lasati-le la foc mediu 12 min, iar apoi sa se raceasca. Pisati
Amestecati toate ingredientele. Tineti la congelator 3-4 ore. Scoateti si amestecati pentru a impiedica formarea de cristale de gheata. Bagati din nou
Zdrobiti capsunile proaspete, stoarceti peste ele lamaia, amestecati cu zahar si adaugati peste lapte. Amestecati pana se dizolva zaharul. Inghetati c
Amestecati toate ingredientele intr-un vas. Tineti la congelator si la fiecare jumatate de ora scoateti si amestecati din nou pana cand compozitia aju
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Inghetata
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita