Miere
Preincalziti cuptorul la 150 grade Celsius. Distribuiti egal orezul si zaharul intr-o tava. Amestecati laptele condensat cu laptele normal si turnati
De fiecare data cand te apuci de gatit, cu siguranta ai macar o intrebare despre un ingredient pe care vrei sa-l folosesti. Din simpla curiozitate ori
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Pentru sirop: Dizolvati zaharul in apa. Adaugati zeama de lamaie si aduceti la fierbere. Cand incepe sa fi
Preincalziti cuptorul la 350 grade Celsius. Bateti mierea cu untul pana devine o compozitie pufoasa. Adaugati oul si vanilia. Amestecati bine si adaug
Incingeti uleiul de masline. Caliti ceapa si usturoiul 6 min. Adaugati chimenul, turmericul, scortisoara, mierea, piperul si morcovii. Adaugati apa ca
Amestecati toate ingredientele in afara de seminte. Framantati 10 min. Lasati la crescut intr-un loc cald 90 min pana se dubleaza cantitatea. Intindet
Cand vrei sa gatesti ceva delicios, dar care sa nu-ti solicite foarte mult timp de mestecat cu lingura in oala, solutia o reprezinta fripturile. Nu tr
In vasul unui mixer varsati toate ingredientele si amestecati pana obtineti o pasta neteda si omogena. Transferati compozitia in formele de silicon si
Combinati piersicile, mierea si vanilia si lasati sa stea. Bateti ouale, separat. Incalziti uleiul intr-o tigaie cu diametrul de 20 cm. Turnati ouale
Pentru a face fata activitatilor si stresului de zi cu zi, organismul are nevoie de minerale si vitamine. Intrucat vara transpiram mai mult ca in alte
Bateti ouale cu malaiul. Adaugati siropul de agave sau mierea, laptele, smantana si coaja de lamaie. Incorporati florile de salcam. Incalziti cuptorul
Se toaca ceapa si se dinstuie in ulei, dupa care se adauga faina alba. Se toarna supa de legume (sau apa si cubul de concentrat). Se curata si se toac
In perioada 19-23 aprilie se va desfasura a treia editie de primavara a Targului National al Mierii din Bucuresti. Organizat de Asociatia Crescatorilo
Bucataria tatara este un cumul de influente: bulgare (katyk, bal-mai, kabartma), chinezesti (ceai, pelmeni), uzbekistane (pilaw), est europene etc. In
Datorita solului fertil, din bucataria egipteana nu vor lipsi niciodata cerealele, legumele si verdeturile. In perioada Antichitatii, se consumau cu p
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Miere
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob