Omleta
Fierbeti orezul in apa sarata, scurgeti si lasati sa se raceasca. Bateti ouale, adaugati sare, piper, verdeturile si celelalte condimente. Zucchini se
Facem 4 omlete, fiecare din cate 2 oua. Taiem cat mai marunt ciupercile, morcovul, telina, ceapa verde si usturoiul sau le putem da pe razatoarea mica
Se indeparteaza soriciul exterior bucatii de sunculita. Se taie in cuburi mici. Se clocoteste putina apa si se pun pentru 10 min in aceasta apa pentru
Ceapa se curata de coaja, se taie solzisori dupa care se pune la inabusit la foc redus, intr-o craticioara care nu lipeste, impreuna cu 100 ml de apa.
Mod de preparare: - Se opareste carnea de cod si se face fasii; - Se combina in bolul de gatit carnea de cod cu piureul de cartofi inca fierbinte si g
Batem ouale cu laptele si un praf de sare. Taiem ceapa marunt si ardeiul gras felii. Calim 2 minute, in uleiul incins, ceapa si ardeiul gras, apoi pun
- Se opareste carnea de cod si se face fasii; - Se combina in bolul de gatit carnea de cod cu piureul de cartofi inca fierbinte si galbenusurile de ou
- Se toaca morcovul si se rumeneste in ulei incins pentru 3-5 minute; - Se toaca si ardeii grasi si dovlecelul si se lasa si acestia la rumenit inca 3
Spalam bine galbiorii sub jet puternic de apa pentru a elimina pamantul si nisipul strans intre lamele. Ii lasam sa se scurga. Ii rupem in bucati pe c
Prinsi in valtoarea plecarii la serviciu de dimineata, micul dejun este primul sacrificat de pe lista. Nu reusim sa ii dedicam nici macar 10 minute sa
Sosurile care se omogenizeaza mai greu pot fi transformate in niste sosuri cu adevarat de exceptie daca se plaseaza in borcane cu capacul inchis ermet
Printre ideile utile la care se poate apela in anotimpul cald, pentru a se mai reduce cu putin stresul inerent care insoteste pregatirea mancarii in c
- Lamaile ceva mai tari pot elibera si acestea mult suc daca se lasa mai intai in apa calda pentru 5 minute. - Ardeii iuti pot fi usor eliberati de se
Mai putin utilizat in bucataria traditionala romaneasca si mai des intalnit in alte bucatarii din intreaga lume, iaurtul este folosit de sute de ani c
1 Se curata si se spala bine spanacul si se pune apoi in apa clocotita cu sare timp de 5 minute. Se scoate si se scurge foarte bine de apa, apoi se to
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Omleta
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita