Pangasius
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Curatati cartofii, taiati-i in patru, fierbeti-i si scurgeti-i bine. Incingei ulei de masline intr-o tigai
Pestele alb (cod sau pangasius) se pune cu putina apa la inabusit, timp de cca 5 min. Carnea fiarta se scoate din vas si se lasa sa se raceasca. Peste
Decongelam fileul de peste, il spalam, il condimentam cu sare si piper si il stropim cu zeama de la jumatate de lamaie. intr-un castronel batem oul si
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Pangasius

Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun