Pui
Se pregateste umplutura: se inabusa in putin ulei ceapa de apa, taiata marunt. Ficateii de pasare se taie cat mai mici si apoi se inabusa impreuna cu
Cu o zi inainte de a pregati aceasta reteta, puneti puiul la marinat. Intr-un castron se pune vinul rosu, se adauga un praf de sare si piper. Se toarn
Amestecam mierea, otetul si vinul. Punem amestecul intr-o punga pentru frigider. Spalam puiul, il asezam in punga si il lasam la marinat peste noapte.
Spalam pulpele si le crestam din loc in loc, pentru a se patrunde cat mai bine. Curatam ceapa, o tocam marunt si o inabusim in ulei si putina apa. Tai
Punem la fiert in apa cu sare pieptul de pui in bucata intreaga. Intre timp, spalam spanacul si rosiile si le punem taiate sau intregi daca sunt mai m
Curatam de pielite si spalam bine ficateii. Ii lasam la scurs intr-o strecuratoare. Cand sunt bine scursi, ii prajim in 50ml ulei pana cand se rumenes
Pentru cei care isi desfasoara constant activitatea pe timp de noapte, alimentatia sanatoasa este cu siguranta unul dintre punctele lor slabe, fiind d
Ii taiem dovleacului un capac in partea de deasupra, apoi scoatem miezul cu o lingura, astfel incat peretii sa ramana de 2cm grosime. Taiem 200g miez
Curatam aripioarele, le parlim putin la flacara aragazului, le spalam si le scurgem de apa. Le punem intr-un castron si turnam peste ele berea, otetul
Sarbatorile sunt o mare bucurie de sezon si un binevenit motiv de a manca bine si sanatos si, in ciuda opiniilor des vehiculate, nu acum riscam sa ne
Se taie legumele şi se pun într-o tavã, iar deasupra se presarã puţin ulei de mãsline. Separat, se acoperã puiul cu muştar cu ajutorul unei pensule sp
A venit frigul si zapada si este timpul sa apelam si la produsele depozitate in camara inca din toamna, acum fiind momentul propice sa ne pregatim mes
Craciunul nu este numai ocazia ideala de a incerca retele invatate in decursul anului ci si perioada unica a anului cand poti sa pui cele mai trasnite
Taiem pieptul de pui in felii subtiri, le batem cu ciocanul de snitele si le condimentam cu sare si piper. Curatam pastarnacul, il spalam si taiem fie
Puteti consulta in continuare cateva dintre trucurile de gatit utilizate in mod frecvent de bucatarii amatori din Romania, care fie au dorit sa econom
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Pui
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun