Retete desert
Pentru mine, o zi buna incepe cu... o bucatica de ciocolata! Daca am alaturi de cafea o briosa, o felie de negresa sau niste fructe invelite in ciocol
Pregateste-ti din timp lista cu preparatele si dulciurile pe care vrei sa le pui pe masa de Craciun si Revelion. Daca te-ai saturat de aceleasi retete
Profita de fructele pe care le gasesti prin piete si supermarketuri si pregateste cele mai delicioase deserturi de sezon. Capsuni, cirese, pepene rosu
Necunoscuta pana prin anul 2000, dieta Dukan este varianta din ce in ce mai aleasa pentru obtinerea siluetei dorite intr-un timp relativ scurt. Confor
Amestecati cele doua tipuri de faina cu drojdia uscata si cu zaharul. Incalziti laptele, adaugand sarea. Puneti pe blatul de lucru amestecul de faina,
Preincalziti cuptorul la 175°C. Cerneti cele doua tipuri de faina, praful de copt si sarea impreuna pentru afanare. Frecati untul cu zaharul pana obti
Pentru un week-end de vara, cand vrei sa mananci ceva dulce, dar sa nu pierzi mult timp prin bucatarie, sigur esti in cautare de deserturi rapide. De
Pentru crema bavareza: Incalziti 100 g din piureul de capsuni si folositi-l pentru a dizolva gelatina, dupa ce ati inmuiat in prealabil foile in apa r
Bateti cu telul ouale si zaharul, pana devine o spuma tare. Cerneti faina si praful de copt si incorporati in compozitie. Ungeti o tava cu diametrul d
Folositi o forma pentru tort cu diametrul de 22 cm. Ungeti cu unt si tapetati cu hartie pentru copt. Preincalziti cuptorul la 163 grade Celsius. Batet
Surprinde-ti familia ori musafirii cu ceva neobisnuit. Alege cateva retete de desert mai… condimentate sau reinventeaza-le pe cele pe care le stii dej
Bateti spuma ouale cu zaharul. Apoi, incorporati faina cernuta cu drojdie, cacao si sare, adaugand migdalele macinate la final. Coaceti la 180 grade C
Bateti galbenusurile cu zaharul pana se omogenizeaza si se ingroasa, aprox. 1 minut. Puneti amestecul la baie de aburi (bain-marie). Micsorati flacara
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Frecati untul cu zaharul pana cand devine pufos. Bateti in compozitie cate un ou. Cerneti faina cu bicarbo
Deserturile cu gelatina sunt pregatite prin amestecarea gelatinei cu diverse ingrediente, cum ar fi fructe, suc de fructe si ciocolata. Sunt usor de f
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Retete desert

Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta