Retete erotice
1 Supa de pasare se pune toata intr-o oala de sos, se aduce aproape de clocot si se reduce focul la minimum, pastrand oala pe foc pentru a tine supa c
1 Luati taratele, puneti-le intr-o panza alba de bucatarie si spalati-le bine sub jet de apa rece. Lasati-le apoi la scurs. 2 Intr-o oala mica topiti
1 Caracatita se spala cu atentie in mai multe ape si se portioneaza nu prea mic pentru a ramane suficient de consistenta la final. Apoi se da la cloco
1 Se face mai intai un sos de ciocolata din toate sortimentele alese si se tine apoi la indemana 2 Intr-un bol larg, pentru servit, se pun mai multe s
1 Se prajesc mai intai alunele intr-o tigaie speciala, unde nu se pot lipi, intrucat nu vom folosi deloc ulei. Tigaia trebuie agitata in permanenta, l
1 Se spala bine crevetii si se pun intr-o oala de dimensiuni medii cu putina sare si se fierb nu foarte mult deoarece riscati sa ii distrugeti daca ii
Se pune faina intr-un bol si se adauga un varf de lingurita de sare apoi se amesteca usor. Se face un cuib in faina si se sparg ouale dupa care se ame
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Apoi se ia un vas larg in care se dau la mixerul electric untul si zaharul. Se adauga si ouale, bananele si ap
Se amesteca bine toate ingredientele intr-un recipient de punch larg, cu cuburi de gheata. Se serveste rece in cesti de punch la petrecerile swinger-i
1 Se presara carnea taiata felii cu sare si piper dupa gust; 2 Se prajeste apoi bine pana ce este rumenita pe ambele parti; 3 Se pun apoi separat intr
1 Se amesteca in oala de supa 1 cana de apa, zaharul si piureul de fructe exotice si se fierbe pana la clocot; 2 se indeparteaza oala si se lasa la ra
1 Se incalzeste cuptorul la aprox. 150 grade Celsius 2 Intr-o tigaie inalta se incalzesc pana la punctul de fierbere laptele, smantana si zaharul 3 Se
1 Se curata asparagusul de capetele tari 2 Se pune apa cu sare intr-o oala larga si se trage un clocot 3 Asparagusul se opareste timp de un minut in a
1 Incalziti cuptorul la 180 grade 2 Pregatiti o tava patrata de vreo 20 cm si ungeti-o cu unt; pe deasupra presarati cam o lingura de faina acoperind
Foie gras 1 Se iau 500 de grame de ficat gras de gasca sau de rata, se spala cu atentie pentru a nu se desface si se pune ficatul cu o seara inainte i
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Retete erotice
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita