Tarta
Spanacul se curata de cotoare si coditele mai groase si se spala cu multa apa rece. Se scurge bine. Intr-o oala cu capacitatea de 2-3 l se pune apa la
Caisele si ananasul deshidratat impreuna cu fulgii de migdale se pun intr-un bol. Se toarna pe deasupra lichior de caise, in asa fel incat abia sa le
Aluatul se pune in forma de tarta. Intr-un vas se topesc caramelele cu 80 ml smantana lichida. Se lasa sa se mai racoreasca si apoi acestea se toarna
Faina se amesteca cu untul si zaharul pana ce aluatul capata un aspect nisipos. Se adauga oul si laptele, amestecand in continuare. Daca vi se pare ca
Cuptorul se incalzeste la 210°C. Tava pentru copt (dreptunghiulara, mai mica) se acopera cu hartie de copt. Se intinde foaia de aluat.si in cazul in c
Amestecam faina cu untul, ouale batute, putina apa si sare. Framantam foarte putin aluatul si il punem la rece pentru 30 de minute. Intindem din el o
Zaharul pudra si zaharul tos se amesteca foarte bine cu untul moale folosind un mixer. Se adauga ouale unul cate unul si apoi piureul de capsuni. La f
Morcovii se taie rondele si se fierb la aburi. Incalziti cuptorul la 180°C (termostat 6). Faceti din morcovi un piure. Separat, intr-un castron, amest
Frecam zaharul cu untul si, cand amestecul este omogen punem faina, putina sare si putina apa, daca mai este necesar, pentru a obtine un aluat mai tar
Framantam faina, nucile, untul, 1 praf sare, zaharul pudra, galbenusul si coaja de portocala pana obtinem un aluat omogen. Il infasuram intr-o folie a
Ungem o forma de tarta cu 150g unt. Presaram deasupra 125g zahar tos. Curatam de coaja merele, le taiem in sferturi si rondele si le asezam in forma,
Frecam untul cu zaharul pana cand obtinem o compozitie cremoasa, usor spumoasa. Adaugam oul, batut putin inainte si continuam si amestecam. Adaugam fa
Taiem carnea in cubulete si le fierbem in apa cu sare. Calim in ulei prazul, telina, morcovii, mazarea, cartofii si ciupercile, curatate si taiate in
Scoatem pachetul de foi de placinta de la figider si il lasam sa se dezghete la temperatura camerei. Intr-un vas, amestecam crema de branza cu branza
Frecam untul cu zaharul, adaugam apoi ouale (unul cate unul), sarea si mixam bine pana se topeste zaharul. Adaugam faina si omogenizam aluatul pe care
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Tarta
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Piper Szechuan
Piperul Szechuan (Sichuan) isi trage numele de la o provincie din China, unde este des utilizat in b...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita