Zahar pudra
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius si ungeti cu unt o forma de copt rotunda, cu diametrul de aprox. 23 cm. Intr-un castron mare, amestecati ia
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Mixati untul cu zaharul brun. Adaugati oul si continuati sa mixati pana se omogenizeaza. Cerneti in ameste
Preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Pastrati ciocolata la rece cat timp preparati restul ingredientelor. Puneti toate ingredientele, mai putin
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Intr-un castron mare, frecati untul taiat cubulete cu crema de branza. Adaugati zaharul si galbenusul si m
Cerneti intr-un castron faina cu bicarbonatul de sodiu si condimentele si amestecati sa se combine. Lasati deoparte. Mixati untul cu zaharul, adaugati
Feliati prunele si amestecati-le intr-un castron cu miere, zahar si zeama de lamaie. Intindeti aluatul in forma de rotund. Puneti in mijlocul aluatulu
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Tineti foietajul la rece 30 de minute. Amestecati zaharul brun cu scortisoara si faina. Puneti un strat de
Amestecati intr-o craticioara zaharul cu amidonul, oul, galbenusurile, 15 ml esenta de vanilie si sarea. Puneti amestecul pe foc mediu, amestecand in
Puneti laptele pe foc impreuna cu pastaia de vanilie rupta in doua. Aduceti la fierbere. Intr-un castron, bateti galbenusurile cu zaharul pana devin d
Bateti albusul cu mierea. Adaugati treptat zaharul pudra, amestecand cu spatula sau lingura de lemn. Framantati compozitia pana nu mai e lipicioasa. M
Amestecati toate ingredientele pentru sosul caramel intr-o craticioara la foc mic, pana se dizolva zaharul. Lasati sa fiarba inabusit 5 minute, pana s
Cerneti faina cu zaharul si sarea. Intr-un castron mare, amestecati iaurtul cu bicarbonatul de sodiu si lasati sa se odihneasca 10 minute. Adaugati am
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Frecati zaharul tos cu unt si coaja de lamaie. Adaugati miere, 5 ml zeama de lamaie si un ou. Amestecati c
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Bateti un ou cu o lingura de zahar si adaugati laptele. Adaugati o lingura de faina cernuta si lasati deop
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti cu unt o forma de copt cu capacitatea de 2 litri. Dati jumatatile de capsuna prin amidon pana se ac
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Zahar pudra
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata