Otet balsamic
Bateti pieptul de pui pana ajunge la o grosime uniforma de aprox 6 mm. Incingeti uleiul de struguri intr-o tigaie la foc mediu, adaugati ceapa tocata
Curatati ficateii si separati lobii. Tamponati cu servete de hartie absorbante. Incingeti 10 ml de ulei intr-o tigaie adanca la foc mediu spre tare. P
Pentru rosiile la cuptor: Puneti rosiile taiate in 4 intr-o tava de copt. Stropiti cu ulei de masline si asezonati cu sare si cimbru proaspat. Coaceti
Amestecati intr-un castron perele, castravetii, patrunjelul, otetul si uleiul. Asezonati, dupa gust, cu sare si piper negru. Radeti deasupra parmezan
Puneti feliile de pancetta pe suprafata de lucru. Asezati cate o felie de piersica la marginea fiecarei felii de pancetta, asezonati cu sare si piper
Scoateti samburii cireselor si taiati-le apoi in 2. Spalati bine frunzele de rucola si zvantati-le. Puneti rucola si ciresele intr-un bol mare de sala
Preincalziti cuptorul la 165 grade Celsius. Inr-un castronel, amestecati rozmarinul, usturoiul, sarea si piperul. Tamponati carnea cu prosoape de hart
Intr-un wok se pune apa la incins si se adauga branza tofu deshidratata, ciupercile, telina, fructele de goji si se lasa timp de 3 minute, pana cand a
Puneti rucola si bucatile de portocale intr-un castron de salata. Stropiti cu ulei de masline si otet, apoi presarati sare. Amestecati si serviti. Fot
Spalati sparanghelul si curatati capetele lemnoase (le puteti rupe). Gatiti la aburi pana se inmoaie atat cat doriti. Retineti ca sparanghelul se face
Gatiti ceapa impreuna cu ciupercile intr-o tigaie cu putin ulei, la foc mediu, pana incep sa se rumeneasca si sa se caramelizeze. Apoi stropiti cu ote
Combinati otetul, zaharul, uleiul de masline, sarea si piperul si amestecati bine. Crestati pieptul de pui pe ambele parti. Puneti pieptul la marinat,
Preparati marinata, utilizand toate ingredientele in afara de inima si amestecati-le bine. Curatati inima, inlaturand toata grasimea. Taiati cubulete
Taiati felii de paine de 1-2 cm grosime. Prajiti usor painea pe ambele parti. Feliati rosiile si asezati pe feliile de paine. Feliati mozzarella si as
Feliati rosiile si ceapa rosie. Amestecati cu frunze de busuioc proaspat si parmezan ras. Asezonati cu un dressing simplu din otet balsamic, ulei de m
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 4 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Otet balsamic
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita