193135987363285

Arhiva coolinaria

Home» Ce gatesti azi» Bauturi» Cocktail-uri
Retete culinare Cocktail-uri - Cocktail Octopussy
Vara ne racorim cu un cocktail non-alcoolic foarte aromat si colorat, care este de fapt un amestec reusit de sucuri de fructe: visine, ananas, lamaie si rodii.
Retete culinare Cocktail-uri - Milkshake de portocale
Acest milkshake este cunoscut si sub numele de Orage Julius si consta in suc concentrat de portocale amestecat cu lapte si gheata, aromat dupa gust.
Retete culinare Cocktail-uri - Cocktail Tom Collins
Acest cocktail patentat in 1876 este in esenta un amestec de gin cu limonada carbogazoasa.
Retete culinare Cocktail-uri - Mocha latte condimentat
Pornind de la ciocolata calda mexicana, care este condimentata, putem prepara o bautura energizanta si racoritoare pe baza de cafea.
Retete culinare Cocktail-uri - Cocktail Bronx
Este vorba, de fapt, de un cocktail Perfect Martini, la care se adauga si suc de portocale. Se serveste fara gheata, in pahare de Martini reci, decorate cu coaja de portocala.
Retete culinare Cocktail-uri - Cocktail aperitiv Rose
Turnati cele doua bauturi intr-un shaker de cocktail-uri, umplut pe jumatate cu gheata cuburi. Agitati bine si turnati (fara gheata) intr-un pahar de cocktail racit in prealabil. Decorati cu o cireasa
Retete culinare Cocktail-uri - Cocktail Mai Tai cu ananas
Clasicul cocktail Mai Tai foloseste suc de lamaie verde (lime) si lichior de curacao si este asociat culturii Tiki (Polinezia).
Retete culinare Cocktail-uri - Lichior de nuci si coacaze
Lichiorul de nuci preparat in casa se poate servi cu whisky, intr-un cocktail Manhattan modificat. Aroma este deosebita. Se bea cu moderatie, evident, fiind o bautura alcoolica tare, pe baza de vodka.
Retete culinare Cocktail-uri - Sangria tare
Sangria facuta in casa nu mai este de mult un secret, dar aceasta reteta contine tequila si vodka, pentru un cocktail mai tare si mai putin dulce decat suntem obisnuiti. Bineinteles, se bea cu moderat
Retete culinare Cocktail-uri - Cocktail cu absint
Beti cu moderatie acest cocktail de absint, suc de lamaie si Cointreau - desemnat cel mai bun lichior de portocale din lume.



 
Sfaturi culinare - Bucataria dominicana – Gastronomia specifica unei tari din America Centrala
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v... » citeste
Sfaturi culinare - Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a... » citeste
Sfaturi culinare - Trucuri de frumusete – Puterile nebanuite ale uleiului de cocos
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,... » citeste
Sfaturi culinare - Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau... » citeste
Sfaturi culinare - Dieta olandeza – Secretele unui regim alimentar care ajuta la slabit
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa... » citeste

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Musca spaniola
Desi nu este practic un condiment, iar in cele mai multe tari este chiar considerat ca substanta ile...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau