Austria
Topiti jumatate din unt intr-o oala. Adaugati ceapa si sotati-o pana devine aurie. Adaugati varza murata, supa de vita, vinul, ardeii tocati, frunzele
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Topiti jumatate din cantitatea de unt intr-o tigaie mare, adaugati ciupercile si sotati la foc mic pana se
Afghanistan: Kabuli Palaw Acest fel de mancare este un pilaf afgan, din orez amestecat cu linte, stafide, morcovi si carne (de miel, pui sau vita). Pa
Carnea Carnea de vitel este alegerea traditionala in Viena, desi in zonele rurale se foloseste cea de porc, mult mai ieftina. Desigur, snitelul poate
Ciolanul se pune la cuptor, pe aburi, la o temperatura medie, pana se patrunde. Apoi se mareste temperatura cuptorului pana cand ciolanul se rumeneste
Se pregateste un aluat din faina, galbenus de ou, smantana si margarina. Dupa ce se framanta, se lasa la frigider cateva minute. Intre timp se pregate
Muschiuletul de vitel se taie in 4 bucati egale, se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei si se prajeste pe ambele parti. Se opreste focul si se adauga u
Amestecati faina cu zaharul fin, migdalele, scortisoara, cuisoarele, untul si unul din oua pentru a face aluatul. Se face foarte usor intr-un robot de
Cate popoare exista, tot atatea obiceiuri de Craciun. De aceea, uneori, visam sa ne petrecem sarbatorile de iarna in alte regiuni decat cea in care lo
Pentru aluatul de ravioli, puneti faina cernuta, sarea, apa si cele 2 oua intr-un blender si mixati pana obtineti un aluat moale, maleabil. Framantati
Folositi o forma pentru tort cu diametrul de 22 cm. Ungeti cu unt si tapetati cu hartie pentru copt. Preincalziti cuptorul la 163 grade Celsius. Batet
Frecam untul cu zaharul pana cand obtinem o compozitie cremoasa, usor spumoasa. Adaugam oul, batut putin inainte si continuam si amestecam. Adaugam fa
Salzburg si regiunea inconjuratoare isi datoreaza sarii bogatia de secolele trecute. Aflata in cantitati impresionante in subsolul muntilor ce inconjo
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Austria
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii Jalapeno
Cunoscuti in varianta lor uscata si sub denumirea de ardei iuti chipotle, ardeii Jalapeno sunt origi...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita