Aluat foietaj
Preincalziti cuptorul la 200 C. Puneti hartie de copt intr-o tava. Rulati aluatul intr-un dreptunghi de aprox. 40 x 20 cm si taiati-l in 4 parti egale
Preincalziti cuptorul la 190 C. Tocati marunt spanacul si ceapa. Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti ceapa pentru 1-2 minute. Adaugati spanacul
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Taiati capacelele rosiilor si indepartati semintele. Sarati-le si puneti-le la scurs pe un gratar, cu part
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Aluat foietaj
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita