Boia de ardei
Asezonati puiul cu sare si piper. Puneti ulei de masline, cat sa acopere fundul tigaii. Sotati puiul pana se rumeneste, apoi puneti-l deoparte si tine
Se caleste ceapa taiata marunt, se adauga usturoiul, chimenul si boia de ardei. Adaugam carnea de mangalita taiata in cuburi si o frigem. Stoarcem var
Crapul se curata, se spala si se portioneaza in 10 bucati si se prajeste. Ceapa se curata, se spala, se taie solzi. Usturoiul se curata, se spala si s
Taiati felii pieptul de pui si bateti-le cu ciocanul pentru snitele. Peste faina puneti sarea, piperul si paprika si amestecati cu parmezanul. Umeziti
Lasati pestele sarat la inmuiat in apa 12 ore, dupa care il taiati in bucatele mici. Curatati cartofii si fierbeti-i in apa cu sare pana se inmoaie. I
Incingeti suficient ulei intr-o tigaie adanca, la 190 grade Celsius. Intr-un castron mare, turnati berea. Cerneti faina in castron, batand usor cu tel
Incingeti untul intr-o tigaie adanca pana se face spuma, dar nu-si schimba culoarea. Intr-un castron mic, bateti galbenusurile cu zeama de lamaie, sar
Taiati cubulete rosiile, ardeiul gras si castravetii. Feliati bilutele de mozarella. Amestecati toate ingredientele intr-un bol de salata si serviti c
Taiati codita buchetelelor de broccoli astfel incat sa incapa in forma de briose ca un copacel, dar sa ramana putin spatiu deasupra. Preincalziti cupt
Puneti iaurtul intr-o sita acoperita cu tifon si lasati la temperatura camerei aprox. 4 ore. Intr-o oala de 3 litri, incingeti 75 ml de ulei si sotati
Combinati toate ingredientele in blender, la viteza mare, pana se omogenizeaza. Daca vreti sa arate ca in imagine, adica sa aiba spuma din belsug, las
Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius. Rupeti conopida in buchetele mici, taiati maslinele in jumatati si tocati usturoiul, dar nu prea fin. Scur
Sotati crevetii (obisnuiti sau imperiali) intr-o tigaie cu ulei, usturoi si ardei iute tocat marunt. Presarati putina sare, dupa gust. Stropiti cu rom
Lintea se pune la fiert intr-un vas cu apa rece timp de 20 min (din momentul in care incepe apa sa fiarba). Se scurg apoi si se lasa sa se raceasca. N
Se incalzeste cuptorul. Pieptul se taie in lamele. Intr-un castron se face amestecul din verdeata, boia, nuca de cocos, suc de lamaie, sare si piper m
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Boia de ardei

Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Rosii australiene
Provenind asa cum le spune si numele din Australia, rosiile australiene se dezvolta intr-un climat a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun