193135987363285

Carne de porc

Home» Carne de porc
Retete Carne de porc - Varza cu costita
Se caleste costita afumata putin, se adauga ceapa si ardeiul gras taiat rondele si se calesc impreuna. Se adauga pasta de tomate si apoi varza care in
Retete Carne de porc - Tochitura de porc cu ghimbir
1 Se prajeste usturoiul in foarte putin ulei, pana ce devine crocant, se adauga carnea tocata si se amesteca constant pana ce e bine rumenita si separ
Retete Carne de porc - Picadillo Latino
1 Se incinge binisor o tigaie mai larga pentru prajit, neaderenta, in care se adauga mici chiftele de carne tocata, fara a le amesteca, pentru a le pe
Retete Carne de porc - Friptura aromata
Taiem ceapa pestisori, ardeiul gras cubulete, usturoiul si morcovii rondele. Spalam bine pulpa de porc, o stergem cu un servet si o condimentam pe toa
Retete Carne de porc - Chiftelute de porc cu lamaie
1 Se pun toate ingredientele (fara uleiul vegetal) intr-un bol pentru amestec mai larg sau la procesorul de alimente si se amesteca bine pana ce se ob
Retete Carne de porc - Mamaliguta in straturi
Facem o mamaliguta moale, intr-un vas mai inalt. Intr-un alt vas (tip cratita), uns pe fund si pe pereti cu unt, asezam mamaliguta in patru straturi e
Retete Carne de porc - Gratar de purcel marinat
1 Se pun ardeii iuti, ceapa tocata si ghimbirul la mixer si se amesteca pana ce devin o pasta omogena; 2 Se adauga apoi pasta de chili si uleiul si se
Retete Carne de porc - Oua infasate
Fierbem ouale timp de 8 minute, le scoatem intr-un vas cu apa rece si le lasam sa stea asa 10 minute, apoi le curatam de coaja si le scurgem de apa. B
Retete Carne de porc - Cotlet de porc cu mere
Pregatim rosiile. Curatam ceapa si o taiem rondele, la fel si rosiile. Spalam merele si le taiem in patru, le indepartam semintele si le taiem rondele
Retete Carne de porc - Muschi de purcel copt in suc de mustar si sirop de artar
1 Incalziti cuptorul la 175 grade 2 Amestecati la un loc intr-un recipient mai mic siropul de artar, mustarul, otetul, sosul de soia, sarea si piperul
Retete Carne de porc - Rulouri cu piure
Taiem carnea felii si o batem bine cu ciocanelul ca pentru snitele, pana se subtiaza. O condimentam cu sare si piper. Ungem carnea cu sucul de rosii s
Retete Carne de porc - Retete moldovenesti: Chisca sau caltabosi
Se taie marunt cepele si se pun la prajit. Se pune apa si orezul la fiert. Carnea de porc este tocata. Dupa ce s-a fiert orezul se lasa putin la racit



Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Maioneza
Maioneza este un condiment obtinut din ulei vegetal, galbenus de ou si otet sau zeama de lamaie. Are...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Femeia este o mancare pentru zei, gatita de diavoli"
William Shakespeare
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro