Carne de vita
Incingem uleiul si prajim carnea tocata. Adaugam ceapa tocata in prealabil si usturoiul, apoi condimentam amestecul obtinut. Adaugam pasta de rosii. T
1 Se pregatesc mai intai bucatile de anghinare prin indepartarea tulpinii de la baza (se pastreaza totusi tulpinile taiate pentru mai tarziu!), apoi p
1. Se taie carnea de vita cubulete cam de 3 cm; 2. Se taie si Iarba lamaioasa (lemongrass) tot cam la 3 cm, aruncandu-se partile uscate, si strivindu-
Portionam carnea si oasele si le spalam in mai multe ape. Le punem la fiert in 2l de apa rece cu sare, la foc mic pentru o ora. Indepartam mereu spuma
Spalam carnea si o portionam. Curatam legumele si carnea, le spalam si le punem la fiert pentru 20 de minute. Scoatem bucatile de carne, le trecem pri
Calim ceapa, morcovul ras si carnurile tocate in 3 linguri cu ulei. Adaugam din cand in cand putina apa, pana se patrunde carnea. Luam de pe foc si ad
1 Se amesteca impreuna amidonul de porumb, sherry si albusurile de ou pana se obtine o crema pufoasa; se tavaleste apoi carnea de vita bine spalata an
1. Se incinge uleiul la foc mediu, intr-o oala mai mare, si apoi se adauga cuburile de carne de vita, care se rumenesc bine, pe toate partile. 2. Se a
1 Incalziti cuptorul la 230ºC. Piperati bine muschiul. Rumeniti-l pe toate partile intr-o cratita cu o lingura de ulei. Scurgeti-l de ulei. 2 Amesteca
1 Incalziti cuptorul la maximum, peste 200 de grade. 2 Amestecati mai intai uleiul de masline, usturoiul, sarea si piperul intr-un bol mic. 3 Masati b
1 Taiati carnea in felii potrivite, de-a lungul fibrei sale, incercand sa obtineti o grosime de maximum 1,5 cm. 2 Bateti usor feliile de friptura pe a
Portionam muschiul de vita si il batem bine. Il condimentam cu sare si piper. Verdeturile se toaca marunt. Carnea se da prin faina. Intr-un vas se bat
Pune intr-un bol painea inmuiata si bine stoarsa de lapte, carnea, oul, cascavalul ras, usturoiul pisat si menta tocata marunt. Condimenteaza cu sare
Tai carnea in bucati, cam de 5/ 5 cm, si le rumenesti in unt amestecat impreuna cu ulei. Pui sare si piper, adaugi ceapa tocata, usturoiul sfaramat, a
Fierbem pastele al dente. In acest timp calim ceapa si usturoiul verde in putin ulei de masline. Adaugam peste carnea tocata de vita. Peste 5 minute p
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Carne de vita
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Syzygium anisatum
Syzygium anisatum este un arbore tropical inalt, foarte rar, originar din Australia, care produce fr...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita