Carne
Stafidele se pun la hidratat in putina apa in care am adaugat coniacul in asa fel incat lichidul doar sa le acopere. Ceapa se curata de foile exterior
Esentiale pentru sanatatea organismului nostru, proteinele ajuta la refacerea musculaturii si a oaselor si ajuta considerabil la optimizarea proceselo
Pieptul de pui se taie in doua si fiecare jumatate se taie in lamele subtiri cam de 1 cm grosime. Intr-o tigaie se inabusa pieptul de pui, cateva minu
Morcovii si napii se curata de coaja si se taie in jumatati pe lungime. Se fierb la foc redus intr-un vas cu apa sarata timp de 10 min. Usturoiul se t
Se pregateste umplutura: se inabusa in putin ulei ceapa de apa, taiata marunt. Ficateii de pasare se taie cat mai mici si apoi se inabusa impreuna cu
Varza se spala si se opareste cateva minute intr-o oala in care am adaugat un praf de sare. Se scurge si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie fid
Este indicat ca iepurele sa fie pus la marinat cu minimum 2 ore inainte de a fi preparat. Marinarea : bucatile de iepure se pun intr-un castron mare s
Carnea se taie in cuburi de 3-4 cm. Se lasa deoparte. Morcovii se curata de coaja si se taie si ei in bucati de 3-4 cm lungime. Se dau deoparte Intr-o
Taiem carnatii, castravetii si legumele rondele sau fasii. Taiem ceapa inele. Amestecam otetul, mustarul, supa, ceapa, 100ml zeama de castraveti, arde
Cuptorul se incalzeste la 180°. Se prepara baza: intr-un castron se amesteca 3 oua, 100 ml ulei, 100 ml lapte care a fost in prealabil incalzit intr-u
Se stie in general faptul ca pestele este mai sarac in colesterol decat carnea de vita sau cea de porc, aducandu-ne in plus si suplimente utile de aci
O abordare foarte interesanta a filosofiei alimentatiei moderne, propusa de specialistii in nutritie de peste ocean, vine sa ne ofere o explicatie pro
Trăim într-un secol marcat de tehnologie, în care totul se derulează rapid, omenirea tranzitează o perioadă de criză care se reflectă atât asupra stăr
Consumate cu moderatie si alternate cu scurte perioade de detoxifiere, proteinele animale nu ne pot face decat bine, organismul nostru folosindu-le di
A manca cu placere este una dintre conditiile obligatorii pentru controlul greutatii corporale si o sanatate de fier, dar a manca chiar orice si inca
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Carne
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta