Cascaval
Cuptorul se preincalzeste la 180 °C iar nucile se taie cu cutitul. Jambonul si cascavalul se taie in cubulete mici. Ouale se pun intr-un castron si se
Ceapa tocata fin se inabusa in putin ulei si se sareaza dupa gust. Se lasa pe foc redus sa se inabuse aproximativ 15 min, amestecand continuu si se ad
Varza se spala si se opareste cateva minute intr-o oala in care am adaugat un praf de sare. Se scurge si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie fid
Pentru ca orezul sa aibe un gust deosebit va recomand sa folositi un gen de supa, fie din carne sau din legume pentru fierberea orezului. Deasemenea,
Taiem pestele curatat si spalat in bucati potrivite (sau il putem lasa intreg, dar va fi mai greu la portionat) si le lasam jumatate de ora presarate
Caramelizam zaharul, dar numai pana devine auriu. Turnam peste el otetul, 2 linguri vin, punem sare si piper si lasam amestecul pe foc pana cand caram
Spalam perele si le taiem in bastonase. Taiem cascavalul in cubulete. Curatam ardeii de cotoare si ii taiem in fasii lungi. Punem toate ingredientele
Batem ouale cu laptele si un praf de sare. Taiem ceapa marunt si ardeiul gras felii. Calim 2 minute, in uleiul incins, ceapa si ardeiul gras, apoi pun
Scoatem pachetul de foi de placinta de la figider si il lasam sa se dezghete la temperatura camerei. Intr-un vas, amestecam crema de branza cu branza
Intr-un vas punem faina, untul si laptele si le amestecam bine cu mixerul pana se omogenizeaza complet. Inabusim ciupercile in unt topit, apoi le pune
Fierbem cartofii in coaja. Ii curatam apoi si ii dam prin masina de tocat. Amestecam piureul obtinut cu ouale batute putin, cascavalul ras, 2 linguri
Spalam vanata si o taiem felii subtiri, in numar cu sot. Presaram cu sare feliile de vanata si le lasam 10-15 minute la scurs, dupa care le presam uso
Nu toata lumea are o bogata experienta de bucatar si pentru unii dintre noi poate fi chiar dificil sa incropim un meniu zilnic sanatos si diversificat
Atunci cand te afli la dieta si nu prea ai timp sa mai calculezi zi de zi caloriile in detaliu tot citind etichetele alimentare, este bine sa faci ape
Curatam galbiorii, ii spalam bine in cateva ape, ii scurgem si, daca sunt mai mari, ii taiem in bucati. Curatam si spalam ceapa, o tocam marunt si o c
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Cascaval
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Usturoiul salbatic
Usturoiul salbatic sau leurda creste in zonele paduroase, cu umiditate ridicata si degaja un miros a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita