Ceapa verde
Conopida se desface in buchetele si se pune la fiert intr-un vas cu apa si putina sare. Se fierbe cca 5 min, dupa care se scurge bine de apa si se toa
Sparanghelul se pune la fiert intr-un vas cu apa clocotita in care s-a dizolvat 1 varf de cutit de sare si 1 varf de lingurita de zahar. Dupa fierbere
Spanacul se opareste aproximativ 20-30 sec, se scurge si se toaca fin pe tocator cu un cutit nemetalic. Intr-un vas se pune untul, se topeste fara a-l
Carnea se taie in cubulete si se pune la fiert in apa rece. Cand incepe sa fiarba se formeaza spuma care se ia de deasupra cu ajutorul unei spumiere.
Se prefera o rata mai frageda care se prepara mai repede. Acesta se sareaza si pipereaza la interior. Se pot prepara numai pulpe si piept si, in acest
Feliile de paine se taie in cubulete. Intr-o tigaie se inmoaie un cub de unt si se rumenesc aceste crutoane timp de cateva minute. Se scot din tigaie
Muschiul de vita se toaca trecand carnea de doua ori prin masina de tocat. Se repartizeaza carnea pe doua farfurii. Pe fiecare portie de carne de vita
Se prepara sosul, amestecand toate ingredientele: iaurt, mustar, ulei, sare si piper. Legumele se taie pentru salata: felii de rosii, rondele subtiri
Amestecati bine sucul de rosii si condimentele. Puneti cubuletele de carne intr-o punga de plastic si turnati sosul deasupra. Legati bine punga si las
Salata se spala bine la jet de apa rece. Se pune intr-o sita la scurs. Intr-o oala se prepara o supa concentrata de legume, punanad la fiert legumele
Apa pentru fiert sa sareaza si i se adauga putin otet. Pestele se fierbe aprox. 7-8 min, dupa care se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se lasa sa se
Se spala organele bine in cateva ape, pana ramane apa curata. Se pun in apa cu otet si sare timp de 30 minute pentru a iesi eventualele mirosuri. Se f
Ierburile proaspete schimba intotdeauna in bine gustul si aroma mancarii noastre favorite si pot fi introduse la cele mai variate preparate, plecand d
Toate ingredientele pentru aluat se amesteca bine si se realizeaza o foaie de taitei care se pastreaza acoperita pana ce va fi pusa in forma de tort s
Carnea se parleste la flacara, se spala bine cu apa rece, se scurge si se dezoseaza, taind-o in cuburi. Se pune intr-un vas uleiul si se incinge. Buca
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Ceapa verde
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline