Chec
Feliile de chec se dau cu unt pe ambele fete. Se taie in doua pe lungime sau pe diagonala, in asa fel incat sa rezulte cate 2 dreptunghiuri sau triung
Cuptorul se preincalzeste la 180 °C iar nucile se taie cu cutitul. Jambonul si cascavalul se taie in cubulete mici. Ouale se pun intr-un castron si se
Frecam ouale cu zaharul pana cand acesta se dizolva si apoi adaugam, pe rand, laptele, uleiul, bicarbonatul si faina. Impartim compozitia in doua cast
Cuptorul se incalzeste la 180°. Se prepara baza: intr-un castron se amesteca 3 oua, 100 ml ulei, 100 ml lapte care a fost in prealabil incalzit intr-u
Maslinele verzi fara samburi se taie in rondele. Jambonul se taie in cuburi. Faina se amesteca cu ouale la care se aduaga laptele si uleiul. Se ameste
Untul se scoate din frigider si se tine la temperatura camerei cca 2 ore. Intr-un castron cerneti faina impreuna cu praful de copt. Intr-un alt castro
Decojiti 1 kg de mere verzi. Scoateti-le cotorul si taiati-le in patru. Asezati-le intr-o tigaie si coaceti timp de 40 de minute impreuna cu 250g zaha
Amestecati untul moale cu zaharul, galbenusurile si 3 linguri de suc de lamaie. Fara sa va opriti din amestecat, adaugati ouale intregi, unul cate unu
Amestecam praful de copt cu bicarbonatul, sarea si faina. Adaugam zaharul, oul intreg, iaurtul, untul si amestecam bine. Punem apoi vanilia si pudra d
Impartim pandispanul sau checul in sase pahare si il stropim cu putin lichior. Asezam deasupra capsunile taiate in jumatati si sucul pe care l-au lasa
Prajim ficateii, dar nu foarte tare. Batem 9 oua, le amestecam impreuna cu verdeata, cu faina diluata in putin lapte sau apa. Condimentam cu sare si p
Frecam untul cu zaharul si cu un praf de sare, circa 20 de minute, pana devine spumos. Adaugam galbenusurile pe rand, apoi laptele, putin cate putin,
Intr-un bol spargem ouale, punem praful de sare si mixam bine, cand ouale s-au facut spuma, adaugam zaharul cate putin mixand pana il terminam. Trebui
Lasam legumele sa se decongeleze intr-o sita pentru a se scurge bine. Separat, amestecam intr-un castron branza faramitata cu ouale, grisul, smantana
Berbec: Bomboane cu nuci, te vor indulci atat de tare incat aproape ca vei deveni dependenta de ele ... asa ca ar fi bine sa ascunzi cateva daca vrei
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 4 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Chec
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita