Cimbru
Asa cum un bijutier slefuieste o piatra pretioasa, ca sa o scoata la vanzare, asa o gospodina da gust mancarurilor cu ierburi aromatice. Sarea si pipe
Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie adanca la foc mediu. Adaugati ceapa si gatiti pana se inmoaie si devine usor transparenta, 8-10 minute, ames
Rupeti painea in bucatele si amestecati toate ingredientele pentru chiftelute intr-un castron. Lasati in frigider cel putin o ora. Luati o tigaie sufi
Ingcingeti intr-o tigaie adanca, la foc mediu spre tare, 2 linguri de ulei de masline. Puneti faina intr-o farfurie intinsa, asezonati puiul cu sare,
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Curatati si taiati dovleacul in cubulete mici (1-1,5 cm). Feliati ceapa in inele subtiri. Puneti dovleacul
Poate ca sarea o fi indispensabila din majoritatea retetelor, dar mirodeniile pe care le gasim in magazine dau gustul final. Oare cum ar fi turta dulc
Amestecati vinul, zaharul, condimentele si ierburile si aduceti la fierbere. Reduceti focul si puneti perele la fiert. Intoarceti-le regulat daca nu s
Topiti untul intr-o tigaie mare. Adaugati carnea de vita si rumeniti usor la foc mare. Scoateti carnea din tigaie si puneti-o deoparte. Sotati ceapa i
Cimbrul este una din plantele aromatice preferate in bucatarie datorita faptului ca da o aroma deosebita mancarurilor. Originile cimbrului le gasim in
Puneti intr-o cutie ermetica frunzele de cimbru, ulei de masline, usturoiul si zeama de lamaie. Puneti capacul strans si agitati cutia pana se amestec
Sotati ceapa 2 minute, dupa care adaugati usturoiul si mai sotati 30 de secunde. Adaugati dovlecelul tocat si rosiile si mai lasati pe foc 2-3 minute,
Din nici o mancare nu trebuie sa lipseasca ierburile aromatice. In ciuda anumitor ingrediente pe care le folosesti, daca nu pui si niste ierburi aroma
Dupa ce fasolea s-a ales si s-a spalat in mai multe ape, se pune la fiert in apa rece. Cand fasolea este pe jumatate fiarta i se adauga zarzavatul, cu
Se toaca ceapa pestisori si se pune la calit in ulei. Cand s-a inmuiat, se adauga carnea, iar cand aceasta a prins coaja, se stinge cu apa calda si se
Topiti untul si caliti ceapa impreuna cu usturoiul. Adaugati supa de legume, rosiile, legatura de verdeata si boabele de piper. Amestecati pana cand i
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Cimbru
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Musca spaniola
Desi nu este practic un condiment, iar in cele mai multe tari este chiar considerat ca substanta ile...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita